Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Recenze (125)

MovieDevil odpad!

všechny recenze uživatele

"holomrd **** Mám pocit, že to snad nikdo z těch píčusů tady neviděl..."------------------------------------------------------------------------ Ále viděl a pokud se ti to líbilo, tak s největší pravděpodobností budeš pičus ty. ()

DarkViper odpad!

všechny recenze uživatele

No tak to byl masakr, prvních 7 minut jsem si nemyslel, že to myslí vážně a bral to jako srandu, po 15 minutách jsem zbledl a film vypl s pocitem, že jsem nejhůře na světě investoval 40Kč za zapůjčení ve videopůjčovně. ()

otoman92 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku jsem dal jenom proto, že se mě zdá tento film více autentický knižní předloze než Válka světů ()

10doktor10 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší ani nechci říkat film, který jsem v životě viděl. Vydržel jsem asi 30 min a pak jsem to musel vypnout. Naprosto nelogický paskvil s tak strašlivými efekty, že si to nedovedete představit, dokud to neuvidíte. Hrůza a děs, nemá to nic společného s Válkou světu od Spielberga. Moje doporučení: Ani to nezapínejte! ()

Amandeus666 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch dobrejch-špatnejch filmů, který si vychutnáte s kámoši a škopkem. Často netušíte proč jsou hrdinové někde uvězněni, jak velký jsou invazivní příšery, mimochodem příšery vypadají GIFy, hrdina neustále ztrácí batoh a hned se zase ukazuje, vůbec nemáte možnost uvědomit si perspektivu - někdy to je velký jak barák někdy jak mrakodrap, ale co je nejvtipnější je fakt, jak se desetimetrový monstrum umí pohybovat neslyšně. TOŽ CELKOVĚ: Nejslabší adaptace Války světů, která si svých 9% vskutku zasluhuje, leč film svou sračkoidností baví po celou dobu, skoro v každé scéně je nějaká kravina, které nemůžete uvěřit, že ji tam nějaký střízlivý člověk mohl dát. ()

Infantryman 

všechny recenze uživatele

Natočit film, který se z půlky odehrává na skládce, a snažit se z toho vytřískat děj, to chce celého chlapa... Byly tam kozy, a to je ta jedna hvězdička, kterou jsem ochoten dát. ()

Yamatosan odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z vůbec nejhorších filmů co jsem viděl. Nicméně scéně se vstupem do chaty - nadzvednou KULISU sedící na trávě, jeden tam vleze a zevnitř odemkne - nelze upřít jistou zvrácenou genialitu 😁 ()

Brick odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt né. Tak tohle je tak špatný, že jsem to nezvládl dokoukat ani já. A to jsem z vesnice... ()

Anakikin 

všechny recenze uživatele

Tak abych se přiznal, moc jsem nepochopil, proč tenhle film vůbec vznikl. Snad jedině jako splnění dávného snu režiséra, ale každopádně se v tomto případě jedná o průšvih. Takřka souběžně totiž vyšla Spielbergova verze, která vyhrává stylem K.O. Ať už se budeme bavit o hercích, kameře, trikové složce, lokacích nebo zvuku, pokaždé s přehledem vítězí Spielberg. Možná kdyby vyšel tenhle snímek ještě před rokem 1989, nemusel by být označen jako propadák, ale třeba pouze jen jako průměrné sci-fi. Avšak i o tom docela pochybuji... ()

Prehistar_ odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně trapná sr*čka. Herci snad už otravnější být nemůžou, walkers až tak impozantní nejsou (spíš k smíchu), horší dialogy sem ještě neviděl. Vrcholy odpadovosti ale jsou neskutečně trapný mnich blekotající cosi o tom, že "bůh se na nás vykašlal", voják rozvášněně přednášející o cennosti vědců a konečně taky neuvěřitelně trapný konec, kdy hlavní hrdina škemrá o zabití jednoho "walkera, načež se onen walker bezvládně sesune k zemi. ()

Bloodoom odpad!

všechny recenze uživatele

Hurááá další "ptákovina". To se snad nedá ani popsat slovy. Je to hrozitánská blbost :( Nemůžu se ubránit pocitu, že jde o "Válku světů" dělanou doma na koleni. ()

Reklama

Reklama