Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Recenze (125)

TenPravy odpad!

všechny recenze uživatele

Jdu tak s kamarádem do půjčovny DVD a protože jsem minulý týden viděl Válku Světů, tak si s kamarádem řekneme, že to bude asi podobný...celý film je ve sklepě, kde občas vleze chapadlo a nějaký zmatený děda, asi na kodeinu, tam pořád cosi mluví, do toho zas chapadlo a světlo z baterky....dokoukáno do konce, jen proto, že nám nic jinýho nezbylo. ()

Rathe odpad!

všechny recenze uživatele

Když 2 dělají totéž, nikdy to není totéž. Ale tohle je teda takový paskvel... to snad není možný. Sakra, když na to nemají rozpočet, proč se do něčeho takového pouští? Herecké výkony - děsné, efekty - děsné, scénář - děsné, režie - děsné, kamera - ta zas tak děsná není, jenom trochu hrozné. Pání, díky za Spielbergovu Válku světů. ()

BillHocking odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že hodnocení filmu oprávněně nestoupá nad desetiprocentní hranici. Pravdou sice jest, že hlavní hrdina George má pěknou mladou ženu, dceru a rozumí astrofyzice, ale žádná z těchto skutečností zážitek nevylepšila. Na světě často platí, že bratr mající oporu v bratru je jako opevněné město, jenže v tomto případě se od sebe bratři odtrhli až příliš brzy. Jeden z nich se vlastně odtrhl doslova. A právě toto je jedna ze scén, nad kterou jsem se lehce podivil. Když totiž na Georgova bratra spadl kámen a přepůlil jej na dvě poloviny, tak se mu zřejmě záhadně podařilo absorbovat celou jeho spodní polovinu těla, protože zbyla jen polovina horní. To je ale pouze jen malá výhybka. Nesmírně důležitou roli sehrál ve filmu pastor, který ze sebe sypal jedno moudro za druhým - nakonec bohužel zemřel, přestože "to třeba Bůh nechtěl", anebo "prostě jen věřil v lež a fikci". Zajímavá byla taky chvíle, kdy se hlavní hrdinové bavili pod stromem a jeden z vetřelců stál velmi nenápadně přímo nad nimi (viz. obrázek: http://img.fdb.cz/galerie/n/n262c615b5a99ea9923a519c708a319.jpg). Prostě jsem akorát čekal víc momentů, kdy by se dalo zasmát na úkor levných herců a špatného grafického provedení. Snad jsem nebyl moc "namlsaný" z nedávného Black Sheep. Každopádně kdybych chtěl, vytáhnu ze svého rekta podobný zázrak. A tímto jsem to definitivně odepsal do kategorie Odpad! Této science-fiction podívané by Ezechiel vzkázal pouze: V den svého narození jsi byla pohozena v poli, protože jsi vzbuzovala hnus. ()

damian odpad!

všechny recenze uživatele

Mě by jen zajímalo, v čem jel "scénárista" a co to sakra má co společného s Válkou světů od H.G.Wellse!!! Odpad je příliš dobré hodnocení. ()

Reklama

Reklama