Reklama

Reklama

Krycí jméno: Čistič

  • Česko Krycí jméno: Cleaner (více)
Trailer

Obsahy(1)

Cedric the Entertainer, Lucy Liu a Nicollette Sheridan v jedné z „nejrychlejších“ akčních komedií.  Jake je zdánlivě obyčejný chlapík, který nemá ponětí, kdo vlastně je. Po omračující ráně od záhadného útočníka se probere v pokoji vedle mrtvého agenta FBI a díky tomu se zamotá až do vládní konspirace. Jeho pronásledovatelé uvěří tomu, že Jake je tajný agent, který má klíč k mnoha informacím o spiknutích v FBI a CIA. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Zlaticko1 

všechny recenze uživatele

Další "primitivní americká komedie". Ale i přesto to má něco do sebe. Děj je celkem svižný, pořád se něco řeší, křičí a utíká. Podprůměrné herecké výkony alespoň trochu zachraňuje Lucy Liu (především její grimasy). Závěr je samozřejmě americky přehnaný, „takové lidi jako vy potřebujeme“, nic proti, ale představa, že agent bude třikrát větší v obvodu než James Bond je opravdu směšná. ;) ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Došť chabý pokus o vydarenú komédiu, o to horšie pre mňa, lebo som od toho čakal oveľa viac a dostal som len veľmi malú nepatrnú čiastku z môjho očakávania, teraz aspoň viem že sa očakávať od filmu strašnú pecku neoplatí, lebo celý čas ste nadšený, že čo to bude za bomba film, ale postupne vás začína oblievať sklamanie:(( Okrem pekne zapleteného príbehu, kedy ste nevedeli čo to je vlastne za chlapík, či super tajný agent alebo údržbár a všetko sa to pekne vysvetľovalo, ma na filme nezaujalo nič, biedne herecké výkony, bojové scény taktiež za mnoho nestáli, prosto podpriemerná tuctová "akčná komédia":((( ()

Reklama

stephano odpad!

všechny recenze uživatele

Jako odpad moc nedávám, ale tady jinak nemůžu sem uplne znechucenej tim, že režiser nechal neco tak krásného jako je Lucy Liu vůbec se dotýkat Cedrica the Konteinera ještě, že se tam nelíbali na konci to bych už asi brečel........ Zde je slovy 0 vtipných a čísly mega trapných situací. Uvažoval jsem nad jedním bodem za obě ženské role, ale takovej mamrd nejsem. Jinak souhlasím - Elizabeth Hurley zde opravdu nehraje ani komparz. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Neviem odkiaľ "získal" Cedric The Entertainer svoje umelecké meno, pretože "the entertainer" určite nie je, aspoň mne príde zúfalo nevtipný. Každopádne Cleaner je typ filmu, ktorý môžem pozerať len za vhodnej konštelácie podmienok, keď mám chuť na nenáročnú zábavu. Presne to ponúka tento film..Treba vypnúť mozog, nechať dej plynúť... je to prázdne a o ničom, ale na relax to stačí :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto má byť nejaká paródia, alebo len taká úbohá komédia, alebo čo?! Ja som len zíral aké trápnosti tam ten 130 kilový afro-američan predvádza. Eddie Murphy je oproti nemu kráľom zábavy. Hodina a pol nudy, slizkých sexuálnych narážok a útrpných kreácií Cedrica the Entertainera, tak na mňa zapôsobil tento film. Ani účasť nádhernej Lucy Liu na tomto projekte ma neprimäje dať tomu braku viacej ako jednu hviezdičku. * ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama