Reklama

Reklama

Krycí jméno: Čistič

  • Česko Krycí jméno: Cleaner (více)
Trailer

Obsahy(1)

Cedric the Entertainer, Lucy Liu a Nicollette Sheridan v jedné z „nejrychlejších“ akčních komedií.  Jake je zdánlivě obyčejný chlapík, který nemá ponětí, kdo vlastně je. Po omračující ráně od záhadného útočníka se probere v pokoji vedle mrtvého agenta FBI a díky tomu se zamotá až do vládní konspirace. Jeho pronásledovatelé uvěří tomu, že Jake je tajný agent, který má klíč k mnoha informacím o spiknutích v FBI a CIA. (Intersonic)

(více)

Recenze (48)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto má byť nejaká paródia, alebo len taká úbohá komédia, alebo čo?! Ja som len zíral aké trápnosti tam ten 130 kilový afro-američan predvádza. Eddie Murphy je oproti nemu kráľom zábavy. Hodina a pol nudy, slizkých sexuálnych narážok a útrpných kreácií Cedrica the Entertainera, tak na mňa zapôsobil tento film. Ani účasť nádhernej Lucy Liu na tomto projekte ma neprimäje dať tomu braku viacej ako jednu hviezdičku. * ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $8,135,024Tržby Celosvetovo $10,337,477Tržby za predaj DVD v USA $4,492,233 //počet predaných kusov 224,724 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Crime Scene / Mansion ,2. The Beginning ,3. Tulip Tour / Dutch Dance / Transition ,4. Villiany ,5. Skittles ,6. Flashback / Hot Buns 69 ,7. Meeting Riley / Airport Chase ,8. Dump / Another Time / To DART ,9. The Chip / Ah-Oh ,10. Jake and Gina / Game ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Naprosto průhledná, jednoduchá komedie, která musí spolehlivě urazit každého filmového intelektuála zavřeného v dokonale odhlučněném pokoji, aby si mohl vychutnat práci pomocného asistenta režie. Pro diváky prostého ducha, mezi které se hrdě řadím, je to však slušná zábava, ve které miliony bakterií zemřou a místo mezi přitažlivými (leč nesouložícími) krasavicemi bych si s čističem Jakem klidně vyměnil. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Co si lze z filmu spolehlivě zapamatovat, je lascivní scéna s Nicolette Sheridan, která ma na svůj věk tělo bohyně. To ostatní je také celkem dobré, ale právě už méně zapamatovatelné. U nás nepříliš populární afroamerický komik Cedric The Entertainer je poměrně zdatným tahounem, a dalším kladem je, že se film tlačí do akčního filmu s nádechem špionážní parodie. Nebylo lehké poskládat to do ideálního celku, a ani to ideální není, ale je to jeden z lepších filmů spíše průměrného režiséra Les Mayfielda. Kdo čeká převratnou řachandu, narazí, ale kdo chce film, ve kterém je snaha po invenčním pojetí a rádoby inteligentním parodování, má možnost se v pohodě pobavit v nenáročném stylu. 60% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Mně to nepřipadá až tak stupidní, aby to mělo jenom 45% (resp. znám daleko horší s lepším hodnocením). Od začátku se film tvářil celkem seriózně a až na různý výstřelky v chování, které jsou pro afroameričany v hlavní roli typické, byl v pohodě a bavil jsem se. 60% ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Nečakal som nič, nič som ani nedostal. Nezasmial som sa ani raz a neviem čím to je že "zabávač" Cedric the Entertainer hrá v samých nevtipných filmoch (stačí spomenúť Holičstvo 2, Rodinka na tripe). Jednoducho strata času... ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Jako vata na vyplnění nudy v autobuse celkem uchazející a to především díky lepým děvám, jinak nic moc ani jako komedie, ani jako akce, byť se Entetrainerovy jistá snaha nedá upřít. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Neviem odkiaľ "získal" Cedric The Entertainer svoje umelecké meno, pretože "the entertainer" určite nie je, aspoň mne príde zúfalo nevtipný. Každopádne Cleaner je typ filmu, ktorý môžem pozerať len za vhodnej konštelácie podmienok, keď mám chuť na nenáročnú zábavu. Presne to ponúka tento film..Treba vypnúť mozog, nechať dej plynúť... je to prázdne a o ničom, ale na relax to stačí :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Výtečná ukázka toho, jak dokáže trailer zmást. Podle něj jde o velice zábavnou řachandu, jenže nakonec zjistíte, že je vlastně v tom traileru koncentrována veškerá ta zábava. Zbytek filmu je jen nezáživná vata. Pár vtípků tady je, Lucy Liu je parádní (po všech stránkách), Nicollette Sheridan jen v určitých věcech. Ale hlavní hrdina... Hodně dlouho jsem přemýšlel, zda Martin Lawrence nepřibral a nevyměkl. Pak mi ale došlo, že to není on, protože i na něj to bylo slabé. Zápletka, podivná, akce skomírá, vtip jede podle not na buben (a český dabing mu ještě notně ubírá - opravdu si jeho tvůrci mysleli, že nikdo dneska neví, kdo je 50 Cent nebo 2Pac a proto jejich eliminací zničili celý vtip?), nejzábavnější je asi sestřih nepovedených scén v závěru. Ale dějí se i horší věci. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení, zábavný filmeček. Není to žádné umění, ale svůj účel jednoduše zabavit to splnilo. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Cedric "the Entertainer" je stejně trapnej jako jeho jméno. A neumí hrát. Ale to je jedno, protože je trapnej i zbytek herců a scénář, takže docela splynul. A ty akční sekvence? Musel jsem se zasmát. Dávám hvězdičku za to, že jsem to dokoukal. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Akčná(?) komédia(?), kde sa scenár zrejme dlho nepísal. Trápny humor, ktorý musel byť badateľný už na pľaci, no ale prečo tomu nedať šancu nie? Diváctvo nebolo zhovievavé, ale malo prečo. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

40 % - Béčko se vším všudy, provařeným příběhem, řadou slepých, "vtipných" uliček (á la Cedric the Entertainer tancuje v dřevákách), poslepovaným scénářem a umělohmotnými hereckými výkony. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Oceňuji nápad, který při oddechové komedii nutí diváka hltat každý kousek nově získaných informací, aby konečně rozlouskl, kdo pan Čistič ve skutečnosti je. A právě závěr tohoto čekání nijak neuspokojí. Průměrná komedie s občas nadprůměrně vtipnými situacemi a rozkošnou Lucy Liu, která by díky zápletce mohla dosáhnout i na čtvrtou hvězdičku. Rozhodně vejde a neuškodí. ()

Biggy 

všechny recenze uživatele

Taková mírně podprůměrná komedie, která na včerní podívanou bohatě stačí, chvílemi se ovšem budete nudit. ()

Reklama

Reklama