Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři nejlepší kamarádi ze školy, každý původem z jiného prostředí, každý právě v jiné životní fázi, se spolu po několika letech znovu setkávají. Je jim teď kolem 24 let, zatím berou život s nadsázkou, touží po vlastní kapele a ve vztazích docela plavou. Matěj Bureš alias Burák, Jarda Hlaváček – Lahváč a František Zikmund – Ziki by rádi prorazili na hudební scénu. Není jich ale málo? Neměli by kapelu rozšířit? Kde budou zkoušet? Budou schopni si napsat vlastní písničku? Je cesta za úspěchem procházkou po růžovém sadu? Najdou si správnou životní partnerku? Najdou si vůbec nějakou? To je příliš mnoho otázek i pro ně samotné. Pro začátek aspoň začnou pracovat v areálu bazénu, kde potkají mnoho zajímavých postav.

Seriál Bazén vypráví o tom, že i když je člověk na dně nebo v tom zase plave, když se plácá na suchu nebo se topí v problémech, nejdůležitější je nepotopit kamarády a udržet hlavu nad vodou. Je to seriál komediálně laděný, odráží v sobě problémy a zkušenosti nejen současných mladých lidí, jejich snahu splnit si svá přání a najít místo v životě. Každý díl má svůj samostatný příběh, jednotlivé díly jsou propojeny postavami a jejich společným cílem. Nedílnou a velmi důležitou součástí je hudební složka. Bazén je seriálem pro mladé, ale nejen pro ně. Do děje jsou zakomponovány osudy rodin hlavních představitelů i svérázných postav pracujících v areálu bazénu. Moderně, dynamicky, s nadhledem i humorem vyprávěný příběh zaujme široké spektrum diváků.

Seznam epizod: 20. díl ZVEDÁME KOTVY
19. díl KDO NEHRAJE, NEVYHRAJE!
18. díl FRANCOUZSKÉ DĚDICTVÍ
17. díl BUĎ A NEBO
16. díl HRA NA PRAVDU
15. díl ZTRACENÝ SYN
14. díl ZA VŠECHNY PRACHY
13. díl SEKERA KE DNU
12. díl ČAS ROZPADU
11. díl NEPŘEKONATELNÉ ROZDÍLY
10. díl SOUMRAK NAD KLINIKOU
9. díl BABÍ LÉTO
8. díl TICHÁ VZPOURA
7. díl ŠVANDA S DUDÁKEM
6. díl CHŇAPKA A STĚRKA
5. díl VYPUŠTĚNÝ HOLUBNÍK
4. díl NEBESKÁ HUDBA
3. díl PLODNÝ OKAMŽIK
2. díl MILOSTNÉ DÉJA VU
1. díl SAMÁ VODA (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Že by to byl a priori komediální serál? To jistě ne, i když vtipných momentů se tam najde dost. A taky dost dobrých herců, což spolu velice úzce souvisí. Jan Dolanský, Petr Čtrvrníček, Tomáš Matonoha, Bolek Polívka... Nezastírám, že moje hodnocení se hodně odvíjí od toho, že sestry Bártů dokázaly napsat po příšerných Rodinných poutech serál, který je "aspoň normální." LIFE IS GOING NĚKAM... ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Naše země se začíná pomalu podobat Argentíně obzvláště v seriálové tvorbě a nejhorší je že jim to lidi žerou i když u tohoto případu je to trochu slabší už jen proto, že ho natočila Prima. Proč sledovat něco co už jsem stokrát viděl akorát v jiném prostředí, proč sledovat herce kteří hrajou seč můžou ale není jim to vůbec platný, proč se takové herecké hvězdy jako Bolek Polívka nebo Petr Čtvrtníček nechali přemluvit aby v takové kravině hráli?... (8%) ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Stoprocentně jeden z těch lepších českých seriálů (a že jich není mnoho...). Měl zajímavé vztahy, dobré postavy, sympatické herecké výkony (Květa Fialová), nebo přinejmenším krásné herečky (Alice Bendová), a bylo to i docela vtipné, hlavně části s Denisou (Sandra Pogodová), docela jsem se řezal smíchy. Jen 18% si Bazén nezaslouží... ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Tak TEĎ chci slyšet všechny ty hlasité kritiky sitcomů Hospoda a On je žena!. Protože jestli se tahle utahaná slátanina někomu jeví jako komediální seriál, tak už je vážně možné všechno. MRAKY postav, NULOVÝ děj, o humoru vůbec nemá smysl mluvit, i Bergman byl větší šoumen. 20% ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Toto poněkud nekonfliktní hodnocení je především za to, že právě Bazén se v záplavě jiných seriálů snažil, aby byl jiný. Televizní diváci na to však neslyšeli, což bůhvíjaká škoda není, ale pak se tady má prosadit něco aspoň trošku zajímavějšího. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jo, to je tragické. Úpadek kdysi umělců, dnes podělaných ze snadno získaných peněz. Něco mezi odpadem a jednou mrtvou hvězdou - že B.P.?! Bez dalších komentářů... ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem to jednou na návštěve u kamaráda a stačilo mi to. Podle "traileru" jsem čekala nějaký sympatický seriál, ale vychází z toho nudný podprůměr. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jestli se to někdy dostane na Stream, kliknu si. Potřebovala bych totiž zahnat tu matnou vzpomínku na cosi odpudivého s Dolanským a Novákem, čemuž kontrovala podivná historie Květy Fialový a domácí idylka u Laurinový a Čtvrtníčka (?). ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Pravda, dvojčata Bártů si s nějakým dějovým obloukem nedělají hlavu. Ale už první díl překvapil technickou kvalitou (krásná kamera na hony vzdálená "vyblitým" seriálům ČT i Novy, moc hezká hudba včetně titulkové písničky) a dost neobvyklým hereckým ansámblem, kde vedle sebe najdete herce, které byste v seriálu nečekali (občasnou nudu zachraňující Dolanský, dobrý Petr Čtvrtníček, standartní Květa Fialová) a staré známé z Rodinných pout (Bendová, Matonoha, Révai), které bych bez váhání postrádala. Jen ten scénář... ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Tvůrci možná pochopili, že Dolanský za prvé dobře vypadá a za druhé dobře hraje. Jenom zapomněli, že hlavní postava rozhodně nemá dost prostoru vedle dvou desítek přihrávačů, že tři čtyři dějové linie bohatě stačí a větší porce humoru by neškodila. Škoda - celkově nevyužitá šance, ale rozhodně lepší než hodnocení tam nahoře v rohu. ()

Reklama

Reklama