Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři nejlepší kamarádi ze školy, každý původem z jiného prostředí, každý právě v jiné životní fázi, se spolu po několika letech znovu setkávají. Je jim teď kolem 24 let, zatím berou život s nadsázkou, touží po vlastní kapele a ve vztazích docela plavou. Matěj Bureš alias Burák, Jarda Hlaváček – Lahváč a František Zikmund – Ziki by rádi prorazili na hudební scénu. Není jich ale málo? Neměli by kapelu rozšířit? Kde budou zkoušet? Budou schopni si napsat vlastní písničku? Je cesta za úspěchem procházkou po růžovém sadu? Najdou si správnou životní partnerku? Najdou si vůbec nějakou? To je příliš mnoho otázek i pro ně samotné. Pro začátek aspoň začnou pracovat v areálu bazénu, kde potkají mnoho zajímavých postav.

Seriál Bazén vypráví o tom, že i když je člověk na dně nebo v tom zase plave, když se plácá na suchu nebo se topí v problémech, nejdůležitější je nepotopit kamarády a udržet hlavu nad vodou. Je to seriál komediálně laděný, odráží v sobě problémy a zkušenosti nejen současných mladých lidí, jejich snahu splnit si svá přání a najít místo v životě. Každý díl má svůj samostatný příběh, jednotlivé díly jsou propojeny postavami a jejich společným cílem. Nedílnou a velmi důležitou součástí je hudební složka. Bazén je seriálem pro mladé, ale nejen pro ně. Do děje jsou zakomponovány osudy rodin hlavních představitelů i svérázných postav pracujících v areálu bazénu. Moderně, dynamicky, s nadhledem i humorem vyprávěný příběh zaujme široké spektrum diváků.

Seznam epizod: 20. díl ZVEDÁME KOTVY
19. díl KDO NEHRAJE, NEVYHRAJE!
18. díl FRANCOUZSKÉ DĚDICTVÍ
17. díl BUĎ A NEBO
16. díl HRA NA PRAVDU
15. díl ZTRACENÝ SYN
14. díl ZA VŠECHNY PRACHY
13. díl SEKERA KE DNU
12. díl ČAS ROZPADU
11. díl NEPŘEKONATELNÉ ROZDÍLY
10. díl SOUMRAK NAD KLINIKOU
9. díl BABÍ LÉTO
8. díl TICHÁ VZPOURA
7. díl ŠVANDA S DUDÁKEM
6. díl CHŇAPKA A STĚRKA
5. díl VYPUŠTĚNÝ HOLUBNÍK
4. díl NEBESKÁ HUDBA
3. díl PLODNÝ OKAMŽIK
2. díl MILOSTNÉ DÉJA VU
1. díl SAMÁ VODA (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Eldoth 

všechny recenze uživatele

Další,z dnes již dlouhé řady bezcených televizních seriálu sponzorovaných našimi dvěma,na život a na smrt znepřátelenými veřejnopravkami(alespoň co se točení těchto braku týče),zoufalý a velmi utahaný děj bez jediné špetky humoru,propracovaných dialogů a napadité režie.Nezachrání to ani těch pár slavnějších jmen,jen za ně,ale opravdu pouze za ně davám jednu hvězdu,víc ani Ň i kdyby mě mučili. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Tvůrci možná pochopili, že Dolanský za prvé dobře vypadá a za druhé dobře hraje. Jenom zapomněli, že hlavní postava rozhodně nemá dost prostoru vedle dvou desítek přihrávačů, že tři čtyři dějové linie bohatě stačí a větší porce humoru by neškodila. Škoda - celkově nevyužitá šance, ale rozhodně lepší než hodnocení tam nahoře v rohu. ()

Reklama

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

opět nechápu ten neúspěch. Ve srovnání s mainstreamovkami jako je ordinace, pojištovna nebo VKVéčka mnohem inteligentnější. Ale na druhou stranu si uvědomuji, že se v tom důchodkyně neviděli, pánbíčkářky tím pohrdali, prvorodičky to odsuzovali a přitom v nesobeckém pohledu je to mnohem méně umělé, než mnoho dalších zvěrstev páchaných českou produkcí. Zásadní pro zaujetí divákem bude nejspíš právě ten omezený pohled--vztahy, sex, nevěra, vztahy, sex, nevěra....ani hovno navíc! ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

První seriál o tom, že Kubík Prachařů má kapelu, inu vážení diváci, dobře si to zapamatujte. Ne jenom v seriálu, má ji i ve skutečnosti. Je to syn Davida Prachaře a je šikovnej. Herectví mu jde a v té hudbě je taky šikovnej, poslechtěte si, dokonce umí i zpívat. A pokud byste snad zapomněli, dejte si Ulici. Tam prý taky bylo několik dílů o tom, že má Kubík kapelu. A jestli se nepletu, ještě v nějakém díle se Kubík mihnul jak jinak, než jako nadějný muzikant. Tak vidíte, nedávno sahal se svou kapelkou dalších hereckých synků po Zlatém slavíkovi. Bohužel, je to asi jediný zápis do historie, který tento seriál zanechal. Zpatlanina, ve které se namohli vyznat snad ani scénáristé. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Stoprocentně jeden z těch lepších českých seriálů (a že jich není mnoho...). Měl zajímavé vztahy, dobré postavy, sympatické herecké výkony (Květa Fialová), nebo přinejmenším krásné herečky (Alice Bendová), a bylo to i docela vtipné, hlavně části s Denisou (Sandra Pogodová), docela jsem se řezal smíchy. Jen 18% si Bazén nezaslouží... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se převážně kolem Mělníka a v ateliérech v pražských Vysočanech. (Zdroj: kniha Seriály od A do Z). (M.B)
  • Na premiérový díl se dívalo 1 250 000 lidí, poté sledovanost rapidně padala. (Zdroj: kniha Seriály od A do Z). (M.B)
  • Seriál měl původně mít  43 epizod, ale po 20 epizodách se seriál stáhli pro nízkou sledovanost.(Zdroj: kniha Seriály od A do Z). (M.B)

Reklama

Reklama