Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 142)

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátku to bylo zajímavé. Příběhy obyvatel ulice byly jako ty naše. Ráno vstávat, práce, škola, večer zábava. Dokonce jsem se i zasmála a ráda a často jsem se dívala. Jenže časem seriál vyčichl a stále blíže se posunoval ke kolonce telenovela. Rozplizlý děj, ještě nudnější nové postavy a nic nového. Podíváte se v pondělí a v pátek a žádná změna. Ulice neumí rozvinout problémy svých obyvatel, jen je naservíruje a oni se zanedlouho samy vyřeší. A protože scénáristé už bezmyšlenkovitě vyplýtvaly spoustu aktuálních problémů (AIDS, drogy, těhotenství mladistvé, svatba, pohřeb, rakovina, alzheimer, učitel-studentka, únos, dětský domov,...) jsem zvědavá, na čem chtějí seriál/telenovelu táhnout dál. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Tento seriál není pro mě, ale dívat se na to občas dá. Někdy si ale člověk připadá, že tolik problémů a obratů ve vývoji postav je na jeden lidský život až dost a když Vám dítě káže jako starý dědek, tak je se scénářem něco v nepořádku. ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Přivřu-li oči nad tím, že se milion pět dílů řeší, zda má Anička pravidelné měsíčky nebo Pepíček chodí či nechodí do školy, pije či nepije pivo a souloží či nikolivě, zbyde mi z toho docela vtipná směs všemožných žánrů (to myslím vážně) s (rádoby)vtipnými postavy v (ne)zajímavých situacích, díky nimž alespoň na malou chvíli mnozí z nás odsunou své každodenní starosti stranou. Teda jen v případě, nejste-li už lehce zblblí lidé prožívající Ulici jako svůj vlastní život. Takový český a docela úspěšný pokus o Tak jde čas. ()

Miki8888 odpad!

všechny recenze uživatele

Když na to máte čas... Ale trávit čas sezením před televizí a sledováním takové uhozenosti je zbytečné, nemyslíte? ()

xhonza09 

všechny recenze uživatele

Já vím že hodně lidí tenhle seriál odsuzují,ale když na to koukáte už od začátku tak vám to tak strašné nepříde.Jistě že tam je hodně trapných scén ale 2x do týdne se na to kouknout dá. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Jak píše Radek99...ble, grc, chlust. Valašská liga zpívá: "je to kurva den, každý blbý ráno, je to kurva den, v hlavě vymazáno" - tohle měla být původní znělka, ale na poslední chvíli si to rozmysleli. -4%...SEPTIK!!! ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

V dobách kdy ulice začínala = příběhy byly ještě docela snesitelné a s přivřenýma očama realistické, jsem to docela sledoval. Ale teď, po 5-ti letech, je z toho ubohá rozbředlá sračka, topící se ve vlastních a hodně dementních příbězích. Bohužel, taková je prostě česká televizní tvorba, ano občas se objeví průměrný, a jen velmi výjimečně nějaký nadprůměrný seriál, ale Ulice mezi ně rozhodně nepatří. Je to jen výplň mezi odpoledními TN a těmi večerními. Nepřemýšlejte u toho a buďme rádi že je to barevné, hýbe se to a je to na pokračování. ()

Dagoussek 

všechny recenze uživatele

Málokdo to přizná, že tuto nekončící českou telenovelu sleduje. Ať už jako kulici či se mrknete jednou za měsíc, zkrátka nevěřím, že se nikdo nepodivá. Mě se to líbí, odpočívam u toho. ()

deckardx 

všechny recenze uživatele

Jeden ze serialu, ktery i pres svoji blbost ma neco do sebe a obcas se na to da i koukat... Je to asi vrchol novacke tvorby... Budme radi alespon za tu Ulici, jsou tam mnohem horsi veci.. ()

Sir-Filip odpad!

všechny recenze uživatele

Přímo katastrofa, ještě by mohl přijít Jago s Kasandrou a bylo by to ještě lepší. Proboha, kdo tohle ještě sleduje. Ten seriál nemá v sobě vůbec nic, absolutně nic. Už jen reklama na něj mě vytáčí a když slyším znělku, no to by člověk blil Milane. Nerad používám ostřejších výrazů, ale v případě tohoto seriálu nemohu jinak. Opravdu ho nenávidím. Chybí mu prostě všechno! Jediné, co opravdu umí, - je mě vytočit!!! "ENJOY IT !!!" ()

spikey1 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, bože, bože, 365 dní s tím co se děje na ulici, jen to nevidím, tenhle druh voayerství se fakt hodí k babičkám a sociálním žíznivcům. ()

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

Otázka zní, zda Ulice bude délkou českou verzí Tak jde čas... ,Odpadová ,kvalita,, by byla a dnes co koukám díl č.1865 ... Kdo se na to může koukat.. Odpad! ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Jsou horší seriály, ale i tak je to děsná blbina. Na druhou stranu jde o odpočinkovou podívanou v podvečer a když se přivřou všechny oči i uši, tak se to shlédnout bez úrazu dá. ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama