Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 142)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Trapnost! Nejhorší je, že v takovýchto seriálech přijímají role i ostřílené a mnohdy kvalitní české herecké hvězdy... měly by se nad sebou zamyslet a trochu dbát na svou hereckou důstojnost a nebrát pro pár zlaťáků roli v každém odpadu, který vypudí naše komerční televize, a tím nedělat ostudu potažmo i českému filmu! ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Je paradoxní, že seriál, který zde patří do 200 nejhorších u nás vyhrává TýTý a podobné ceny. * asi jen za to, že se naši mladí herci mají kde ukázat. Jinak už asi bylo vše řečeno. Prostě hrůza nad hrůzy... ()

Mr.Dick odpad!

všechny recenze uživatele

Radši se budu denně 22 minut šťourat v nose než koukat na tohle. Slepá ulice nudy a ztráty času. Ale třeba ségra to žere. Budiž její věc. ()

tokyno odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je podle mě absolutní ztráta času, hlavně pro ty co si nenechají ujít ani jeden díl. Vždyť se tam sakra vůbec nic neděje ! V tento vysílací čas před zprávama by si zasloužilo pozornost spousta jiných, lepších seriálů... ()

Warle odpad!

všechny recenze uživatele

Ten pocit, kdy vám No@a vysává krev z žil a do toho ještě vymývá mozek rádoby dobrým seriálem plných zvratů, příběhů, zapeklitých situací a vztahů. Za tenhle "seriál" by se měl národ stydět a ne ho sledovat v takových počtech, jakých ho sledují. Bohužel se ale nic nezmění.. bohužel pro dobro nás všech. 1000 a 1 noc po Českém způsobu. ()

Dzonysek 

všechny recenze uživatele

Jelikož se tento seriál prezentuje jako "nekonečný", vysedávat u něj je nekonečná ztráta času. Pokud se člověk podívá na jeden díl měsíčne, ani mu nic neuteče. Z toho se dá soudit na dvě skutečnosti....buď jsou tvůrci námětu, resp. scénáře geniální, nebo je tenhle seriál tak úžasně hloupý a zbytečný, že snad ani není třeba v tomhle komentáři pokračovat. ()

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Snad jediný odpadní seriál, ze kterého jsem shlédl víc než 3 díly. Celkem možná i takových 20. (Cifry uvádím kvůli uživatelce s nickem Wanesska) Důvod je jediný, sleduje to moje máma, u které se občas stavím na návštěvu a taky kolega v práci a tak se občas dívám s ním.. Že je to oddechovka? No to každopádně, protože dramatické scény jsou tam k smíchu a ty rádoby vtipné vás nutí k hlasitému ´´oddechu´´ nebo spíš povzdechu...občas dokonce uspávají. To, že to někdo sleduje nepovažuji za demenci, za demenci považuji to, když o tom někdo mluví jako o kvalitní televizní zábavě. Herci, co tam hrají, jsou k smíchu (myslím v tomto seriálu - netvrdím, že ve všem v čem hrají) a ti neherci samozřejmě ještě víc (ale u nich je to pochopitelné). ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Jestli tenhle seriál někdy skončí, vyvěsím prapory. Zajímalo by mě kdo z těch lidí tu Ulici sleduje, když to zde každej hodnotí jako sračka, shit a podobné věci. Jak to, že to teda je nejlepší a nejoblíbenější seriál v České republice, když to tady nikdy nehodnotí chválihodně? ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má stejně jako další jemu podobné obrovskou výhodu - můžete klidně shlédnout prvních 2 tisíce dílů, pak si na dalších 2 tisíce dílů dát pauzu a po návratu zjistíte, že se vlastně nic moc nestalo, rychle se zorientujete v "ději" a můžete jet v klidu dál. ()

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

když sem doma a nemám zrovna nic lepšího na práci, koukám na ulici! ..a i se svojí mámou.. a i se svým klukem... a neposerte se z toho :D ..hodnotit kvalitu a účel a bla bla bla asi vážně neni třeba, hodnotit relax a pousmání si za mě vyslouží dva a půl hvězdy, no a co jako .. ()

Rejže 

všechny recenze uživatele

Dala jsem tomu 2 hvězdičky, ale uvažuji, zda to ještě nezměním, ale Ulice pořád ještě o špetku převyšuje horší ležaté osmičky seriálů. Přecijen zábava našich babiček nebo matek na mateřské dovolené... čas vyžehlit, vyprat, umít nádobí a v pozadí si nechat hrát televizor s tím, že se v dalším díle nic nového nestane. Tuhle větu "miluju": - > Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem... :-) ()

factoryBrick 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, sračka to bezesporu je. Jenže když přijdete po celym dnu ze šichty intelektuálně náročný jak debil, otevřete si Braník, tak se pak kliďánko kouknete i na takovejhle výplod idiotský Novy jenom proto, že u toho nemusíte nijak zapojit mozek. ()

Windu85 odpad!

všechny recenze uživatele

původně jsem dal 3, párkrát jsem to viděl a nebylo to tak blbý, z přibývajícími díly je to čím dál blbější a jak tak koukám na zdejší hodnocení tak nejsem jediný... ()

Miguel 

všechny recenze uživatele

Zdají se vám dvě hvězdičky moc ? Mě objektivně taky . . . ale na druhou stranu ani ne. Když to srovnáte s úrovní některých současných Českých serialů (VKV, Ordinace), pro mě malý bod k plusu. Ve srovnání s jinými světovými nekonečnými serialy, které jsem měl to (ne)štěstí občas sledovat ( Tak jde čas, U nás ve Spriengfieldu ) Ulice neopadla vůbec špatně. Ono natočit na každý den hodinu materialu ( mno půl , zbytek jsou reklamy :) ), aby to nebyla totální slátanina, není vůbec ( aspoň myslím ) jednoduché. A navíc se u toho člověk občas i pobaví a zasměje ()

Me6i 

všechny recenze uživatele

Pro babičky v důchodu je to asi dobrej seriál - dávám 2* jen kvuli těm mím babičkám které si nenechají ujít ani díl já osobně ulici nevyhledávám ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama