Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 142)

greigor 

všechny recenze uživatele

Seriál do jehoíž cílové skupiny asi nezapadám. Mnou Naprosto nepochopen - * za to že se na to dívají sestra a moje holka :) ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Pro vysvětlenou - když zrovna nic nejde, tak se na to podívám, ale jelikož už pěknou dobu dávají Simsonovi, tak vím, kde je vyhra :-) ()

Wowara 

všechny recenze uživatele

Asi tak dvakrát týdně žehlím, takže se dvakrát týdně dívám. Mohu v klidu vypnout, lehce přemýšlet, co se asi tak ve zbylých dílech stalo, že tenhle teď randí s touhle, tyhle se rozvádí, tuhle čapla policie.. a je to paráda! K úklidu super věc, zkuste to :-))))) ()

vrata.zami 

všechny recenze uživatele

Stejně se na to dívám, vím že je to blbost, ale prostě člověk to zapne, odchází od televize...počkat, počkat, co se to tam děje, aha, aha a hodina je v hajzlu. Eště do toho nacpou 5 reklam. ()

Ficik odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutné hrání na herecký výkon, s varováním bych pouštěl snad jen nejtěžším případům Alzheimerovy choroby ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Ulice není tak tupá jako většina ostatních seriálů z produkce TV Nova, ovšem má jednu zásadní nevýhodu - počet dílů. Při sebe lepší snaze se takováto porce osudů tolika postav fakt nedá strávit a to ani jako "klasická oddechovka po náročném dni". Navíc, začínám mít pocit, že scénáristům došly nápady a tak začínají opakovat témata z předchozích dílů, jen vyměňují zainteresované postavy. Což je samozřejmě špatně. ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Vám co hořekujete nad plytkostí dialogů a dramatických zápletek připomenu větu ze třetích Básníků: No o něčem si přece v tolika dílech povídat musí. A tady je těch dílů zatím víc jak dva tisíce. TV NOVA se povedly dvě věci - sehnala špičky v hereckém oboru do obsazení a vytvořila si tým scénáristů a produkci kolem, kteří sekají jednotlivé díly jako Baťa cvičky. Za to maj ode mě hvězdu navíc. Co má pamět sahá, takovýhle tvůrčí počin u nás ještě nebyl. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus a špína. Už ten, kdo dá jednu hvězdu by měl uvažovat o návštěvě psychiatra. Toto je neuvěřitelná slátanina všeho možného a je vidět, že dělat každý den nový díl je nesmysl (minimálně v našich skromných českých podmínkách). Jako všechno, někomu se to může líbit ale mě rozhodně ne. Viděl jsem přespříliš dobrých seriálů a filmů aby mě uchvátila taková odporná telenovela jako je Ulice. Zkuste se někdy dívat například na (líbí-li se vám tento žánr) Fraisera, HIMYM, TBBT nebo Red Dwarf a možná si uvědomíte, že i odpad je pro toto dílo moc. PS: obhajoba typu ,,je to jako ze života´´ mě dokáže pořádně na*rat. Nevím, proč bych se měl ku*va dívat na bandu debilů co si hrajou na život a tyhle role maj jen proto, že je nikde jinde nechtějí a nemaj na chleba. Kdyby mě zajímalo se v televizi dívat na běžný život, budu se dívat na záznamy kamer z obchoďáku a myslím, že bych z toho měl víc. PS: Podívat se tu na hodnocení je občas sranda :-D Ulice -- 186. nejhorší seriál 142. nejoblíbenější seriál... ()

sisimiut 

všechny recenze uživatele

Jak už tady bylo mnohokrát řečeno,je to strašná blbost,na druhou stranu je to nejlepší telenovela jakou znám. Jediná relativně koukatelná,kdybych měl Ulici srovnat třeba s Ordinaci v růžové zahradě,tak je Ulice veledílo. Za mě tedy slabší dvě hvězdy. ()

Matt007 odpad!

všechny recenze uživatele

Moji prarodiče by mě asi za komentář k tomuto SHITu ukamenovali, tak se ho radši kvůli svému zdraví zdržím. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Prvních pár dílů s původním obsazením ještě ušlo, následně s výměnou a rozšířením postav šla kvalita značně dolů. 1* za první díly a nápad. ()

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele

Je pro mě velice těžké hodnotit filmy či seriály, které mne nijak nezaujali. Ale právě tady si myslím, že svůj názor najevo dát musím. Viděl jsem, žel Bohu, dostatek dílů, abych si mohl udělat vlastní objektivní názor. Vezmu to popořadě a začnu obecně scénou, kde se bambilión dílů stále točí kolem těch samých postav (s velice vzácnými výjimkami) a co hůř, ještě více dogmaticky na těch samých místech. Pokud bych měl hodnotit prvních 50 dílů, dal bych možná 1*, pokud bych byl žena nebo unuděný chlap bez práce a přátel, možná aji 2*. Nicméně každých dalších 50 dílů 1* ubírá. Technicky vzato bychom se dostali do hodně záporného čísla. Co se týče hereckého obsazení, je pro mě velkým překvapením, kolik jinak dobrých herců se nechalo namočit do něčeho, jako je Ulice. Jejich herecká kariéra je tímto do konce věků poskvrněna a těžko už si budou znovu budovat sympatie u diváků jako jsem já. Mezi naprosto nejhorší herecké výkony pak řadím výkony "herců" (na prvním - nejhorším místě) Solaříková Patricie (Jordánová Tereza), v těsném závěsu pak Brodská Tereza (Jordánová-Krausová Barbora), dále Ullrichová Šárka (Hrubá Zuzana)... z dětí jednoznačně nejhůř hraje Valenta Matyáš (Hrubý František), který je evidentně před kamerou jenom díky velkým protekcím. S menším rozestupem druhé místo obsadí Valentová Anna-Marie (Toužimská Ema), která se ale jako jediná pomalu "zlepšuje" a jednou z ní možná bude i druhořadá komparzistka. Ostatní jmenované bych nepostavil ani za pult do Mc Donalda. Když sečtu do nekonečna se opakující ty samé příběhy, ty samé zápletky.. v těch samých prostorách a s těmi samými "herci" s opravdu špatnými hereckými výkony, nemohu dát nic jiného, než 0*, čili "odpad". Tím se ale dostávám do situace, kdy bych všechny ostatní hodnocené filmy jako odpad měl pozvednout alespoň na 1*, neboť to, že by se dostali hodnocením na stejnou úroveň jako Ulice je pro ně nespravedlivě udělenou urážkou. ()

West odpad!

všechny recenze uživatele

Tady je důvod proč TV nesleduji, akorát obdivuji lidi co na to dovedou koukat a nedostanou průjem , či se jim nespustí dávicí reflex, podobně jako Ordinace v Hnědé zahradě, kdy české (ne)herectví přešlo do mentální fáze na úrovni šimpanze pohazující své vlastní výkaly. Ale tak babička s dědou to žerou.. vyčítat jim to nemůžu, už jsou starý a senilní a nerozumí co ty hýbající se obrázky a směšná slova znamenají. Tohle totiž není ODPAD nýmbrž přeteklá hnijící žumpa , která by při škrtnutí zápalkou bouchla jak atomový hřib nad Hirošimou a Nagasaki. -100% ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama