Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 142)

Snathoras 

všechny recenze uživatele

OH god jak jsem to mohl sledovat tuto blbost!...zajímalo by mě, jestli existuje nějaký člověk, co viděl všechny díly...abych se mu mohl vysmát do tváře xD ()

Don82 odpad!

všechny recenze uživatele

"Kdo z českých herců v tomto seriálu nehraje, jako by nebyl!" Hlavně paní Maciuchová a podobné divadelní hvězdy by se měly stydět. Ale peníze jsou peníze. Fuj! ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

možná někdy na začátku to vypadalo dobře... ale netrvalo to moc dlouho a dalo by se i říct že to trumfne i úžasné VéKáVéčka, i když to asi nejde... ()

Misulka93 

všechny recenze uživatele

Já vím, že je to blbost... Za jeden díl se prakticky nic nového nestane. Ale není to právě ten důvod, proč si Ulici oblíbilo už tolik lidí? Prostě jen navečer sednout k televizi, navolit RESTART MODE a tupě koukat na něco tak primitivního, jasného a předvídatelného jako je Ulice. Navíc si na ten příběh člověk docela rychle zvykne. I když motto ,,Lidé jako vy.'' v mnoha ohledech dosti selhává (už vidím, jak má někdo čas v dopoledních hodinách chodit do práce; zkouškové období totálně na salámu a všechny zkoušky za 1; nebo pracující truhlář ve svetru a nikde ani památky po pilinách, atp. atp,) je to fajn seriál, který třeba měsíc nemusíte vůbec vidět a během dvou dílů pochopíte, oč jste přišli :)) Prostě restart seriál ano :) ()

MFloyd odpad!

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že nova se vyzná v rodinných seriálech. Rozvést jedinou smrt na 20 dílů (možná víc, je to jen odhad), se podaří jen málokomu. Očekávám, že tenhle seriál jen tak neskončí, a že se teprve rozjíždí. Pokud budu naprosto upřímný, jediná postava, která mě přišla alespoň vtipná, je Lumír. Jinak se mi taky líbil díl 1534 a 1811, ty byli fakt luxusní, jinak odpad. ()

vZeč 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za chybějící melodrama. Strašně hloupoučká podívaná k žehlení, praní, vaření a ideálně popíjení piva někde daleko od televize. Na druhou stranu mě fascinuje představa tak neuvěřitelného množství dílů, které s sebou logicky nese i nějaký vývoj. Co když by z toho šel udělat prostříháním vynikající "časosběrný" seriál o deseti epizodách, hm hm hm? Ne, nešel, ale přijde mi to zajímavý. ()

fallanga odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních 50 dílů ušlo. Těch zbylých několik tisíc by měly být smazány. Na tohle se hodí označení seriál o hovně. Celou dobu se nic neděje. Dialogy jsou o ničem, děj je o ničem. Seriál o ničem. ()

G04T odpad!

všechny recenze uživatele

Sto padesát tisíc dílů, posaď se a sleduj od pondělí do pátku. Ulice je prostě jako život každého normálního člověka, tak nevím, proč má tohle někdo zapotřebí točit. Seriál vlastně pro důchodce, kteří už nemají co na práci. Myslím, že kdyby důchodci vlastnili účet na ČSFD, ulice by měla tak 98 procent (Obrazně řečeno). Za mně je to úplný odpad, kterého jsou české televize plné a to je škoda. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

Na Ulici jsem se díval vlastně od jejích počátků. To bylo tak - chodíval jsem o patro níže k babičce a koukal na Kobru 11 a na MASH a když začali dávat Ulici, tak jsem z čiré nudy zkusil koukat i na ni. A kupodivu jsem u ní pár let zůstal. Tehdy jsem měl takové divné období, čerstvě zaměstnán, čerstvě chronicky nemocný, na vesnici bez přátel, tak jsem zabíjel čas takto. Po pár letech jsem se ale dal trochu do kupy a začal trávit volný čas jiným způsobem. Je také pravda, že seriál byl postupem času stále slabší, stále do něho přicházely nové postavy, a ty byly vždy méně a méně zajímavé (viz příšerný Pepan a odpudivá ženská Simona). Ale dát odpad by ode mě bylo alibistické a distancuji se od lepšolidí, kteří ho dají, byť sami přiznávají, že viděli třeba deset minut. Náhodou například vztah mezi paní Maciuchovou a panem Hrušínským byl opravdu dobře napsán i zahrán. Plus další zajímavé postavy jako Světlana, Tereza, paní Brodská, Lumír, Hryhorij a další. Takže tři hvězdičky, především za první roky vysílání. ()

milwaukee odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíce se mému hodnoceni blíží odpad uživatele Karlos80. Přemýšlím, jestli tito rádoby herci, kteří si už jinde nevrznou (pokud kdy vrzli), ze sebe dělají v rolích kretény dobrovolně a nebo za prachy. Ať jim ty prachy někdo dá a tuhle sračkovitou shitózu přestanou točit. Klidně se budu dívat tu hodinu na černou obrazovku a nebudu litovat koncesionářského poplatku. Čas od času jsem nucen na toto veledílo koukat, ale pokud aspoň trochu mohu, mizím pryč. A jestli jsou takoví učitelé ve skutečnosti, jak je vidět zde, už se ani nedivím, že školství jde totálně do prdele a pak ještě musí doučování provádět TyTrubkař bukanýr Kovy. (Pak tedy chápu, že do prdele :-) Dobrou chuť, pokud právě večeříte. ()

GianniP odpad!

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že to není až tak hrozné, ale čím více jsem toho viděl, tím více se mi z toho zvedal kufr. Ale alespoň jsem si ověřil že I.P.Pavlov měl pravdu s podmíněným reflexem. Jak slyším tu dotěrnou znělku, okamžitě mi začne ruka šátrat po dálkovým ovládání abych to mohl přepnout. ()

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál je důkaz toho, že se dá točit i o hovně. A to myslím vážně, protože seriál je absolutně bez děje. ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama