Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 142)

Spectacle 

všechny recenze uživatele

Když si vezmu s jakým tempem tenhle seriál točí, nedokážou to odsoudit jako odpad, protože za takových podmínek to má relativně slušnou úroveň. ()

amyth 

všechny recenze uživatele

Abych mohl hodnotit, musel jsem se podívat ... A není to zdaleka tak špatné jako ostatní nekonečné seriály. Myslím, že když už bych si z nějákého důvodu musel jeden seriál vybrat - třeba jako kulisu k domácím pracem, tak tenhle by ještě ušel. ()

maty1 

všechny recenze uživatele

Nekonečný seriál,takže to žádna sláva asi není,ale u večeře se na to dá dívat!!2 a pul hvězdičky. ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

Kamenujte mě, klidně. Ulice běží už hezkou dobu v televizi a já si ani netroufám odhadovat jak dlouho. Pořád má co říct a pořád se tam děje něco zajímavého. Prostě "Tak jde čas" po česku... ()

Lennie 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má jednu jedinou, téměř postradatelnou výhodu: Když už není zbytí, může se člověk podívat v televizi na jeden díl (pokud to jeho nervy vydrží) a přesně ví, o čem bylo deset dílů před tím a o čem budou ty následující...a zpočátku mi byli sympatičtí i herci, ale po těch pěti letech to není ono... ()

Pagliacci odpad!

všechny recenze uživatele

Jako vždy, když má scénář obsahnout tisíce epizod je výsledkem monstrózní sračka, nacpaná k praknutí stupiditami nejvyšší kategorie a herci, kterým, přízvisko "do počtu" může jenom lichotit. Bezkonkurenčně nejhorší je ale seriál v místech, kdy se snaží "autenticky" vystihnout, jak to asi v současnosti chodí mezi mládeží a nasadí na to sve herecké kalibry pod 17. To už vážně přestávám chápat, jak se tohle může dostat do vysílání. ()

Katte 

všechny recenze uživatele

Dívám se Ulici každý večer a pokaždé se dobře bavím! Komické scény Miriam a Peška, rodina Nekonečných a mnohé další. Seriál k večeři jako dělaný! Supr, supr, supr! ()

hackstolle 

všechny recenze uživatele

... cozpak o to. On to zas tak uplne spatny serial neni. Problem ale vidim v tom, ze v tento vysilaci cas podporuje leda tak akorat zbytecne a marnive vysedavani u televizoru, neobohati, a lide, kteri se na nej divaji, pak po naprosto nemoznych zpravach na Nove (pozn.: nazor autora) stravi dalsich 3 az 5 hodin u televizoru. Kdo chce, at se ho to tyka. Ale ten serial neni az zas tak dobry, aby si ho nekdo nekde sehnal a koukal se na nej treba jako na Prison break. To tedy rozhodne ne. Je dobry tak akorat na luxovani, posilovani, vareni, spravovani nebo treba zehleni. Ale od toho tu jsou preci daleko zajimavejsi kanaly. .) Uz kvuli tem domacim pracim davam dve. Jinak je asi jedna * rekl bych akorat. ()

Vikinec 

všechny recenze uživatele

Moje žena se na to dívá každý boží den. A já jsem ji varoval "nečum na to, zblbneš". Pro ženský, důchodce a lidi, kteří u toho spí, ideální. A řekl bych lepší než ostatní české seriály. No a jak dopadla moje žena? No jak myslíte. Naštěstí je na mateřské (a ještě dlouho bude)... ()

Akvarista 

všechny recenze uživatele

Někdy mezi 400-500 dílem jsem to chvílema sledoval a musím říct, že je to koukatelnější než ordinace, pojišťovna i vékávéčka. ()

lord Ball 

všechny recenze uživatele

Reklama říká: "může to být i Vaše ulice, můžete to být Vy" ale to je nesmysl, neuvěřitelně splácaný dějový nesmysly dohromady. Každej v tom seriálu každýho podvádí. Postavy jsou neuvěřitelně chytrý, zvláště mládež tam oplývá neuvěřitelnou chytrostí a citlivostí a řeší problémy co jiní za celý život. Herecký výkony o těch bych ani nemluvil, a nejhorší na tom je jak to furt propagujou, no prostě je to strašné "dílo". ()

Pavel_Pan 

všechny recenze uživatele

Ano, a v tomto seriálu je pár autentických postav, na rozdíl od Ordinace v růžové nově. A pár výborných herců - vlastně celá stará garda-, kteří jsou kupodivu také uvěřitelní. Natolik, až člověk uvěří, že to není plytké. ()

Marťulka 

všechny recenze uživatele

Dřív mě to celkem bavilo, teď mi příjde, že tvůrci tam patlaj jedno přes druhý, aby jim vydržel podnázev nejdelší český seriál, nebo tak nějak :-) ()

eXavera 

všechny recenze uživatele

I když je to fakt hrůza, nemůžu dát s ohledem na růžovku odpad. Tohle je o třídu výš (ač stále na dně). ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama