Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 142)

KateW odpad!

všechny recenze uživatele

Každý s každým,neuvěřitelné osudy našich hrdinů. Opravdu se děsím toho, že tenhle nekonečný seriál nebude mít konec. ()

yaqwsx odpad!

všechny recenze uživatele

Už z principu tento koncept nemůže fungovat - sestříhat 1 den x osob do jedné hodiny. Kdyby si ten seriál alespoň nedržel časovou souvislost s realitou, ale takto je to nehorázná nuda. ()

plo koon odpad!

všechny recenze uživatele

naprosto neuvěřitelná výplň času. nic se tam neděje, mluví se o ničem, zápletka tak jedna na sto dílů asi, protože když člověk vidí díl za měsíc, tak se dokonale orientuje. ano, občas je to tak blbý, až je to vtipný, ale většinou je to jen nuda nebo wtf, chtěl bych vidět scénaristy téhle klasiky, kamera nic, režie nic, herci nic, abych pravdu řekl, ani se jim nedivim, mě by to po těch letech taky nebavilo... ()

Revivup 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem sledoval každý díl. Tehdy se na to ještě dalo aspoň dívat. Bejvávalo... Na druhou stranu Ulice stále splňuje to, co si předsevzala: každý den vysílat, aby to bylo jako ze života a za to dávám 2*... Update (12/2013): Tvůrci by si měli uvědomit, že už před nějakou dobou si měli říct "dost" ...odebírám hvězdu ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

* ÚVOD: Viděl jsem poměrně krutou a nešťastnou náhodou na návštěvě skoro celý!! Skoro celýýýý!!! Díl! A to mě myslím kvalifikuje, abych mohl hodnotit! Subjetivně samozřejmě! Text komentáře jsem si vypůjčil od jednoho českého barda! Děkuji Vám D. L., vystihl jste podstatu seriálu trefně! Balím bágl!!! * KOMENTÁŘ: Jsou démoni ulic pro ostatní šok. A chtěli by i milovat, o nic hůř než vy, na ulici léčej si sví duše bolavý. Jinde zase večer slzy provázej, to mladý lidi z báglama z domu vodcházej. Jó, ulice je jako sen duše v plamenech, děsně dlouhej den. Jó, ulice teď patřej sem, noc je královna, no problem. ()

white_ odpad!

všechny recenze uživatele

na ulici se dívám moc moc rád. je velmi zajímavá, občas i zábavná. vidím ji každý den. má jméno Vodní, a stojí u ní můj barák. v tom baráku máme televizi. a kdybych v té televizi někdy zahlédl tento seriál, asi bych se pozvracel... ()

peggotka 

všechny recenze uživatele

Ulici mám ráda a pravidelně se na ni koukám. Nechápu některé, co dávají "odpad" aniž by zhlédli jediný díl a odsoudili seriál na základě jen toho, že je to seriál Novy :-)). ()

offlineman 

všechny recenze uživatele

Uživatel KevSpa to tak nějak vystihl! Je to tak blbý, až je to místy vtipný... jednou za týden se na to ale dá i podívat.:-) ()

anyonecek odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečný, kde se tohohle vzalo přez 2000 dílů. Už od 1. dílu nebylo pomalu co vymýšlet, aby se na to dalo dívat a oni z toho udělají never ending story. Když jím a opravdu vůbec nic normálního v televizi nedávají, jen toto, tak to tam chvíli nechám a jsem naprosto udiven jak se tyto zápletky stále vyvíjejí do nevyhnutelného konce. Upřímně neviděl jsem ani slabou půlku ba ani slabou čtvrtku, ale hej kdo by se chtěl dívat na 2000+ dílů, kde tlachaj teenageři a starý babky o pi... NE DÍKY! ()

Ssabinka 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jak to bude pokračovat dál, až všichni herci co tam jsou včetně režiséra umřou. Doopravdy nekonečný seriál.. To mě bude strašit aj v záhrobí. ()

Mr.Atsor odpad!

všechny recenze uživatele

Nezlobte se na mne, ale skutečně? To česká produkce už nemá na víc? To budeme točit stále dokola přihlouplé seriály, které neznají konce a člověk se v nich začne ztrácet? Viděl jsem několik dílů a dodnes lituji toho promarněného času. Investujme raději do něčeho lepšího, než je toto. Filmů pro seniory a nudící se diváky už je dost. ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama