Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 141)

Rembrant odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné plus je pár známých tváří, které se v seriálu objevily, jinak je to ale jen další nekonečná ( a to doslova) blbost. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátak jednu pikantnost. Seriál je mezi prvními 200 NEJHORŠÍMI seriály a, teď se podržte, současně je také mezi prvními 200 NEJOBLÍBENĚJŠÍMI. Což je děsně vtipné a ještě více fajn. Ne, dělám si srandu. Fajn to není a vtipné už vůbec ne. Za sebe se musím upřímně přiznat. Ano pane, hřešil jsem. Provinil jsem se těžkým zločinem několik dílů jsem viděl....celých! Nejsmutnější na tom všem je, že se mi nelíbily, ale už ten fakt, že jsem je vůbec viděl....celé, naznačuje, že tento seriál v mých očím řadím mnohem výš než třeba takovou laskominku jako je Ordinace v růžovoučké zahradě. Chtělo by se skoro až říct, že musí být obrovský kumšt natočit více než 2000 dílů a neopakovat se. Bohužel se to říct nedá. I to málo co jsem viděl se opakovalo až fuj. Takže takový odpádek z kategorie méně odpadových. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Ze začátku to byl docela slušný český seriál, ale postupem času, když byli přidělávány další a další díly, tak šla kvalita a humor tohoto seriálu do kytek, ale na druhou stranu, musím uznat, že to není zas až tak špatný seriál. Taková oddychová večerní podívaná. | Průměr všech zhlédnutých dílů: 50% (2*) | ()

Eawy odpad!

všechny recenze uživatele

Na toto neexistuje iné slovo. Ďalší seriál opakujúci stále tie isté rodinné a nerodinné problémy. Stačilo.Herecké výkony neboli tiež najlepšie. 0,0000% ()

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Uživatel Sochorisko pravděpodobně shrnul to, na co jsem si nedokázal odpovědět. Ale co, ten post-traumatický syndrom z dob těch bolševických zkurvysynů a následného pádu opony přece jen ubývá a není většinou součástí veřejné sféry. Možná podobnou nostalgii cítí američtí diváci Tak jde čas, i když si za to srovnání koleduju. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Jó, Ulice je jako sen, duše v plamenech, děsně dlouhej den.Jó, Ulice teď patřej sem,noc je královna, no problem.... ten Landa je prorok !!! Ale teď k seriálu samému, Ulice mi prostě ani po 4 letech vysílání nepřijde jako sračka, nemůžu si pomoct, ikdyž nemám ji tady nakoukanou nijak dokonale ()

Marthos odpad!

všechny recenze uživatele

Některá nekonečna jsou větší než jiná nekonečna (John Green). Ledabylá výplň televizního programu s nulovou uměleckou hodnotou, určená divákům s nejnižším stupněm IQ. Kdo dá tenhle seriál celej, je zralej na Bohnice. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Každý všední den vycházejí noviny, každý všední den má Albert čerstvé rohlíky, každý všední den musím do školy (teda v pátek ne:-) a každý všední den nám Nova servíruje svůj nekonečný seriál. Ze všech těchto denních událostí se už pomalu stává stereotyp, stejně jako to, že Ulice trpí naprosto nulovým scénářem. Seriál nemá žádný děj a třeba za měsíc se v něm skoro nic nestane. Seriál tak může zaujmout snad jen hereckým obsazením, kdy narazíte na několik slavných jmen a obličejů, ale celé to působí jako útulek pro herce, o které se filmoví nebo divadelní režiséři zrovna neperou. A tak mají alespoň Ulici, pravidelnou výplatu a každý den si musí označit kartu v píchačkách v nováckém studiu. Na druhou stranu musím přiznat, že nejsem cílová skupina a třeba moje máma si vždy zařídí čas tak, aby měla v podvečer volno a mohla se dívat na své "obyčejné" hrdiny, takže za tyto lidi dávám tu jednu hvězdičku. Mě to absolutně míjí, ale pro lidi co to zajímá mám pochopení ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

V raných počátcích, kdy stádo diváků TV Hovna dostalo nové krmě v této podobě se ještě nejednalo o pořad, který by způsoboval těžké poškození na duševním zdraví. Čistě ze zvědavosti jsem shlédl pár dílů a nevěřil jsem vlastním očím. Imbecilita šla prudce nahoru a IQ pořadu prudce dolu. Do hereckého ansámblu známých tváří se přisrali "lidé", kteří náhodou měli cestu kolem kulis v Hostivaři. Pokud pominu, že někteří "herci" v této zhovadilosti jsou neskutečně příšerní ( Matonoha, Tomicová) tak se předpokládám děje v každém dílu totální hovno. Na scénu přijde pár, který to dá spolu dohromady, následuje rozchod. Poté nám televize ukáže nějaké hádky, které zpravidla končí vždy omluvami a co považuju za hardcore fetiš humus, tak to, že 99% všech zúčastněných se snaží chovat ukázkově, tzn. musíme si všichni pomáhat, musíme jeden druhého srát s otázkama, zda něco nepotřebuje a hlavně nesmíme zapomenout usmívat se jak teplouš v pubertě. Skutečně nedůstojná sračka gigantických rozměrů, jejíž desetileté vysílání a po takové době stále vysoká sledovanost něco vypovídá o našem prohnilém národu. Hnus nemocnej. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Při soužití v jedné domácnosti s průměrnou ženskou populací se tomuto sračkoidu jen těžko vyhnete, ale už mi to vážně pije krev! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

nejmenší zlo z těchto českých telenovel,ale vlastně největší co se týče počtu dílů.je až obdivuhodné jak na nás dokážou chrlit jeden debilní díl za druhým a lidi na to furt čuměj a čuměj,jo hold česká obdoba seriálu tak jde čas na nás bude chrlit průjem asi ještě dlouho.jestli se divíte za co ta jedna hvězda,pak vám s radostí odpovím:za to že aspoň zde je nějaký ten náznak herectví.ale co v tom ty lidi proboha dělaj????kurva to se fakt nikde jinde neuživěj že musej brát takový sračky?herci jako:kříž,hrušinský,brodská,maciuchová to byli kdysi esa.teď jsou to už jen prodejný děvky. ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama