Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 142)

rytir1 

všechny recenze uživatele

Docela se divím, jak to tu všichni rozcupovali. Nejsledovanější seriál a odpad? Kdo potom na to teda kouká. Spíš se milánkové to bojí přiznat a hrajou si zde na tvrďáky. Doma ale jistě nevynechají ani díl. No já si to přiznám,mám Ulici rad. A vy ostatní mi neříkejte, že v dnešní době všech tupounských kriminálek není horší seriál. Jistě není to dokonalost sama. Ale byl jsem u zrodu seriálu, občas u natáčení. Pokud pominu dějové linky pubert lásek Terezky a spol., tak to svou kvalitu má. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Jiný seriál. Není to telenovela. Je to ze života. Den po dni, se vším všudy. Tudíž nastavovaná kaše a někdy plácání slámy, ale zároveň reálný běh života. Plusem jsou atraktivní hérečky, minusem staré babky. ()

Skylwalker42 

všechny recenze uživatele

Abych to mohl objektivně ohodnotit, tak jsem musel zhlédnout několik desítek epizod. A po těch viděných epizodách musím velmi objektivně napsati, že je to ta nejhorší vyprodukovaná novácká sračka všech dob. Ta jedna hvězda je za to, že si taková stupidita udržela takovou životnost. ()

Fender odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč mrhám svým časem a vůbec hodnotím tuto věc.. Jen mě nikdy nepřestane fascinovat, jak je možné, že tento bezduchý, bezmyšlenkovitý a naprosto zbytečný seriál může běžet už takhle dlouho. Co hlavně lidem dává nutkání na to koukat, snad jen snaha zasmát se tomu, jak moc ubohé to je.. ()

oli9 odpad!

všechny recenze uživatele

Dovolím si říct ,že jsem viděl určitě více jak 100 dílů za poslední rok a už tím se považuju za trpělivého člověka. Manželka na mateřské té má zapnuté jako kulisu když je v kuchyni . Když vynecháte 30 dílů a uvidíte díl 3431. nic se nestane. Komentoval jsem to slovy ,že prostě lidi baví hovadiny a manželce nejspíš zatemnila hlavu mateřská dovolená ... No k seriálu...Děj totálně o hovně, herci naprostá katastrofa, kamera , hudba prostě všechno špatně....I kdybych byl v base a tohle by byla jediná možnost zábavy tak bych odmítl ()

Saxos

všechny recenze uživatele

Nekonečná Ulice stále jede. Kdo neviděl ani jeden díl, tak kecá. Super směšná jakoby skrytá reklama tendenčních kravin. A těch omylů a chyb co tam je. Díl 4472 - děvče z kabelky šoupne na stůl jedno balení tabletek, jako zázrakem jsou tam hned tři, nebo vlastně né zas jen jedna. Asi dobré zobání pro štáb. Čáryfuk hadr. Závěr: ať kouká kdo chce. ()

Werewolf2 

všechny recenze uživatele

Po prvních dílech jsem jen napsal, že je to hrůza. Ale teď, po x-té řadě, musím s hodnocením trochu výš. Ulice se chytla a celková kvalita jde nahoru. Je to zvláštní, ale je to tak. Postavy jsou tak různorodé, že si v něm každý něco najde. Tohle odpad není v žádném případě. ()

bery77 odpad!

všechny recenze uživatele

Určitě se najdou lidi kteří se na ¨seriál¨ Ulice rádi podívají ( já k ním bohu dík nepatřím), přesto nechápu jak se to televizi nova může vyplatit vysílat to v téměř hlavním vysílacím čase. ()

jincer 

všechny recenze uživatele

Celé řadě zdejších přispěvatelů jakmile vidí slovní spojení ůTelevize Nova", tak najednou vyskáčou boláky, udělá se jim rudo před očima a změní se v obtížně definovatelou bytost. Ulice rozhodně není seriál, který bych sledoval denně a rád, ale ve svém segmentu patří k tomu lepšímu, co se u nás natočilo. Přijde mi přirozenější než veškeré Míkovy počiny na ČT (Život na zámku, Náves aj.). Z celé produkce TV Nova má Ulice nejkvalitnější obsazení a v některých dílech byla poznat snaha scénaristů (někteří zaměstnanci Reflexu) "vyučovat" diváky. ()

PavHer odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy nekončící odpad! Nechápu jak tohle vůbec může někdo sledovat (a to se na to dívají i nekteří mí vrstevníci). To už si před tu kameru může stoupnout pomalu kdokoliv, koho seberou na ulici, našprtá se pár vět a výsledek bude stejný, jak to co vidíme teď. 0% ()

Zerthimon 

všechny recenze uživatele

Ten seriál je takové ...mno, ono je to těžký popsat ... je to o ničem a ten NEděj je roztáhnutý asi na tisíc dílů. ()

Fill16 

všechny recenze uživatele

I když většina má opačný názor k tomuto seriálu, já budu hodnotit docela kladně. Seriál je "civilně" natočený. Pojem "civilně" znamená, že je přirozený. Objevuje se v něm spoustu věcí, co obkloupují nás všecky... Konečně si tady někdo (kinderman) na ČSFD všiml mluvy všech herců - slovo "Ta....k" uslyšíme v každém díle snad stokrát!! ()

eeddiiee 

všechny recenze uživatele

Taková plejáda skvělých herců a takhle je blbý scénář zkazí. Je z toho cítit papír až hrůza. Dialogy jsou přehrané, bavilo mě to po 4 celé díly. Ale co je moc je moc. ()

Blažena 

všechny recenze uživatele

Patřím k pravidelným divákům ulice. Je to pro mě taková každodenní odreagovávačka, u které nemusím přemýšlet a jen pasivně konzumuju. Někteří herci mi lezou dost na nervy, takže přepínám, ale pak přijde Miriam nebo Jarda a to je zase nadstandart. Jen točte, nováci, jen točte dál! ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama