Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 141)

eeddiiee 

všechny recenze uživatele

Taková plejáda skvělých herců a takhle je blbý scénář zkazí. Je z toho cítit papír až hrůza. Dialogy jsou přehrané, bavilo mě to po 4 celé díly. Ale co je moc je moc. ()

Blažena 

všechny recenze uživatele

Patřím k pravidelným divákům ulice. Je to pro mě taková každodenní odreagovávačka, u které nemusím přemýšlet a jen pasivně konzumuju. Někteří herci mi lezou dost na nervy, takže přepínám, ale pak přijde Miriam nebo Jarda a to je zase nadstandart. Jen točte, nováci, jen točte dál! ()

mikul 

všechny recenze uživatele

Děj tohoto seriálu se táhne pořád a pořád dokola, postava sem tam nějaká nová....je to prostě typický seriál na úrovni dnešní novy, ale přesto se na to občas dívám- třeba jednou za měsíc a pořád vím o čem to je a baví mě to:-) A na to, že tento seriál běží každý den, přesto je pořád lepší než trapné VKV, ordinace apod. A hodně oceňuji aktuálnost tohoto seriálu. Jestli tento seriál patří do nejhorších, tak tomu už asi fakt nerozumím... ()

Kašák 

všechny recenze uživatele

Dřív jsem to sledoval poměrně pravidelně, ale čím jsem starší, začínám chápat, proč je tu tolik hodnocení Odpad! Třeba k němu taky jednou dospjeju:-) ()

Jigsaw_CZ odpad!

všechny recenze uživatele

bože za co ? občas mi připadá že česká seriálová tvorba se snaží až křečovitě napodobovat americké telenovely z osmdesátých let ()

DonArian odpad!

všechny recenze uživatele

něco tak hrozné co má přes 1600 dílů (!!!!!!!!) jsem ještě neviděl...ulice a ordinace mají tak hroznou kvalitu kterou bych neřek ani na TV NOVU... ()

FunTomCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak může bejt někdo takovej idiot, že si denně ve stejnej čas sedne před televizi a sleduje něco, co nemá konec. Herecké výkony nebudu komentovat, kvalitu "scénáře" - jestli tam vůbec něco takového je, radši taky ne. Odpad. ()

OziRaziel odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidita na entou. Rádoby životními příběhy počínaje hereckými výkony konče. Než na tohle znovu koukat, raději mít celý vysílací čas střevní potíže. ()

Agent24 odpad!

všechny recenze uživatele

Ulice vymijte nám palice. Na nově cosi začíná zapáchat nebo-li smrdět. Nova začala vařit guláš a na začátku se něco posralo!!! ODPAD TELEVIZNÍ ZÁBAVY TEČKA. ()

Lukas0801 

všechny recenze uživatele

Ale no tak..není to až tak hrozné...když u večeře nechci mít ticho...občas jsem i zvědavý, co bude v dalším díle :-) 50% ()

Treble 

všechny recenze uživatele

3,5*. Ono je to blbé, ono je to ubrečené, ono je to povrchní ... a až příliš mnoho se to podobá reálnému životu. Pro mě je ten seriál vítaná, jednou až dvakrát týdně, absolvovaná exkurze do jakoby reálného světa ... ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama