Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 142)

pájap odpad!

všechny recenze uživatele

scéna s registrovaným partnerstvím mne dostala...pane brousku stojí vám to za to????váš táta by tohle nikdy nehrál.... ()

Mikovec odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus, odpornost, blivajs a nechutná sračka, nijak jinak bych ani tento nepovedený paskvil nenazval. U tohoto seriálu může opravdu čas ztrácet jen člověk, který ho chce úmyslně zabít, už je to jak se vám snaží naservírovat jednotlivé problémy těch ubožáku v tomto seriálu MATEJ přece nechce jít na vysokou co s tím? O.O další hádka trapáku a Matěj jde bydlet ke svému trapnému gejskému přítelíčkovi Štěpánovi. A ta jeho zasraná tlustá ségra OMG jenom tuhle píčovinu vidím a je mi na zvracení, jak to nějaký prase pořád může psát a dělat pořád nové a nové díly? Kdy už tahle protáhlá zkorumpovaná sračka skončí? Teď ten trapák Vojta (nebo jak se jmenuje) jak tam simuluje v nemocnici že je invalida, OMG nic tak uboze nahranýho jsem v životě neviděl. PŘESTAŇTE UŽ TO TOČIT VY LOOOSŘI. ()

solver odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuhle veledílu generace za 100 let prostě neuvěří. Měl bych dát hvězdičku za archivní přínos (i když proč archivovat cizelovanou demenci?), a druhou za to, že se to pravděpodobně nikdy nebude reprízovat. Ale žiju teď a tady :-) ()

Raggnar odpad!

všechny recenze uživatele

Místo toho abych se dívál na takový paskvil, tak raději budu sedět v hospodě, nebo spát, bude to užitečnější. ()

iwee23 odpad!

všechny recenze uživatele

kdyby mi bylo nějakých 13 let, asi bych ten seriál sledovala stejně jako kdysi Beverly Hills, ale takhle nemám nic víc než opovržení. Spousta stupidních dialogů, rádoby situace ze života a ubohé herecké výkony většiny představitelů... ()

turboviking odpad!

všechny recenze uživatele

Ulice spolu s ordinací se bude vysílat tak dlouho, dokud vysílání nezachytí nějaká vyspělá mimozemská rasa, nacož nás raději všechny vyhladí aby nemusela riskovat že by se podobné dementnosti dostaly na jejich domovskou planetu. Novácké seriály Ulice a Ordinace nezkončí dokud nova nezkrachuje :D ()

Karloz odpad!

všechny recenze uživatele

A to se svého času herci styděli za účinkování v reklamě. Po tomhle výplachu už můžou hrát s menší ostudou i v reklamě na vložky a mast proti hemeroidům, než hrát tady v tom nováckém domu hrůzy. ()

bombastus 

všechny recenze uživatele

Je to jak na houpačce...Přijde období, které mě baví, vidím se v pár osobách..pak "totální propadák"období, kdy vaří z vody a vůbec mě to nebaví.Když se prostě při téhle situaci na Ulici přestanu koukat a začnu koukat až na tu lepší etapu, dávám tři hvězdy. ()

DarkViper 

všechny recenze uživatele

jedna hvězdička, že zkracoval čekání na autobus,ale dílo je to čistě neoriginální, vypatlané a opakující se, v bludném kruhu furt dokola..... Nevidíte 100 nebo 200 dílů ??? nevadí, příjdou další a návaznost nepoznáte :D ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemá to hlavu,nemá to patu,nemá to děj,nemá to smysl,nemá to vůbec nic.Ani mým rodičům se to nelíbí.Je to jen trapárna s nepřirozenými hereckými výkony - skoro jako by se díval na divadelní představení ...Oh,Romeo!:-D ()

williamriker 

všechny recenze uživatele

Ubohé příběhy jen proto aby si konzumní divám přišel na své, proč ještě sledovat vykonstruované problémy postav, když žiju svůj život... ()

Bons_ 

všechny recenze uživatele

Některé příběhy fakt dokazaly zaujmout tak, že jsem se na to i těšil, 4* za to, že v té době nic koukatelnějšího většinou nedávají. O hereckých výkonech se nedá mluvit, snad jen u známějších tvaří. ()

Mar_Mar 

všechny recenze uživatele

Přestala jsem dívat už dávno, hned po tom, co seriál opustil Pavel Kříž. Do té doby se mi to zdálo vcelku dívatelné občas, ale pak hrůza děs. ()

mhmm odpad!

všechny recenze uživatele

Kolik má tento seriál fanoušků opravdu nevým ,ale myslím si že většina žije v ustavech nebo jsou uvězneni na nemocničním lužku a nemohou přeladit program.A tím to dovrším ,že tento seriál je horší než film prdel kde v hlavní roli vystupuje odhalená prdel.(abrurdistán) ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama