Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 142)

otoman92 

všechny recenze uživatele

Pokud vás láká neustále se střídající vztahy, nevěry a další nesmyslené zápletky, tak máte zabitou hodinu denně. Ale nic kromě té „zabité“ hodiny od tohoto nekonečného seriálu nečekejte. ()

Luciyen odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál který nemá konec.... opravdu, se na to nedokážu dívat, nic se tam neděje, je to furt o ničem a když se to snaží nějak zdramatizovat, tak z toho výjde pěkná blbost. ODPAD ()

Deleah 

všechny recenze uživatele

Je mi jasný, že zadání tohoto seriálu bylo vytvořit vatu do vzduchoprázdna před zprávami. Jasný to musí být i tvůrcům. Tak na co by se měli snažit? Aby zůstaly starý báby mydleny a jiní pacienti v oněmělém úžasu? Blbý je to strašně, ale alespoň mi to nikdo necpe jako nějaké echt epické veledílo. Je to hezky zastrčený v době, kdy se normální člověk na televizi nedívá a to mi stačí. Koneckonců herci tu taky nejsou všichni špatní, tak snad nedám odpad jen kvůli nim. ()

Otan odpad!

všechny recenze uživatele

Nějakej díl lze vidět na návštěvách přátel (s dobrým vkusem),přesto ,že nejsem schopen dát všechny díly (jistě mi to odpustíte ),tak si dovolím volit odpad.5% ()

teniska.vans odpad!

všechny recenze uživatele

Milí čeští a slovenští přátelé. V hodinách, kdy mé ucho může zaslechnout tu odpornou znělku nechutně zpracovaneho českého seriálu s nechutně špatnými hereckými výkony, si strkám do uší cokoliv...ano, kdybych měla po ruce zrovna hovno, strčím si ho tam ()

gatuso 

všechny recenze uživatele

Jako uprimne, neni to buhvi jaky veletrh ale v zanru dennich soap oper v CR se jedna o to nejkoukatelnejsi na co se da divat. Oproti Ordinaci, Cestam a jinym koninam je to docela odpocinkova zalezitost. Herecke vykony prumerne, u nekterych hercu i nadprumerne. Najde se ale i par figur ktere jsou tragicke. Ztvarneni ucitelky Hejlove-Drapalove v podani Michaely Badinkove, nebo postavy tehotne dcery rodicu Farskych ci postava Gabiny-mlade matky a manzelky byvaleho telocvikare jsou primo nedivatelne. Docela se bavim pri sledovani postavy Adriany- Peskovy vnucky. Za povsimnuti stoji hudebni kulisa pri scenach. Hudebni dramaturg je jednim z mala, kdo se neboji moderni progresivni ale i kvalitni rock-popove hudby vyuzit v tomto typu serialu a tim ma u me jedno velke PLUS. Scenaristi by se akorat meli vyvarovat cholery vsech serialu kdy postavy sukaji mezi sebou. ()

2sistem 

všechny recenze uživatele

Nemám rád denní seriály, do kterého cpou všelijaký zápletky, které po čase začnou srát. Sice z těch českých podobných seriálu je ulice menší zlo a čas od času se dá podívat na kousek, ale nemění to nic na tom že je to trapárna. ()

fremr odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná sračka. Jestli pravidelně sledujete a opravdu se bavíte tímto "ojedinělým televizním projektem" tak je mi vás opravdu líto. ()

Orbitus 

všechny recenze uživatele

Ze začátku celkem obstojný seriál, ale s novými díly je to katastrofa. Rovnováha mezi tím jsou 2 hvězdičky. ()

Ales_IV 

všechny recenze uživatele

Hvězda kvůli Haně Maciuchové, ale musím říct, že i přes její skvělý herecký výkon, jsem váhal jestli alespoň jednu hvězdu udělit. Podle mého jde o nejhorší seriál vůbec...několikrát jsem to zkoušel, ale vždy max. do deseti minut přepínám, protože čtení dialogů v podání rádoby herců a text samotný snad skutečně vyhrabali ze dna Pacifiku!! ()

spacefall odpad!

všechny recenze uživatele

dostává mě kolik je potřeba režie na tuhle píčovinu (omlovám se za ten výraz)... u mě jednoznačně 0 z 10 ale očividně to lidem nevadí když to má 2435 dílů (v tuhle chvíly) , TO JE TEN DŮVOD PROČ SE STYDÍM BÝT ČECHEM ! ()

AltairAhad 

všechny recenze uživatele

Odpad je asi až moc silný, ale když prostě přijdu domů totálně hotová, tak někdy ani nemám sílu přepnout na jiný program. Ale uvítala bych už konec... ()

Krupe odpad!

všechny recenze uživatele

Další z snad nikdy nekončících sraček, kterou si snad pochvalují jen herci v ní osazení. Jak jinak, že... ()

Paulo.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Když slyším úvodní znělku tohoto seriálů tak mám chuť si hodit mašli. Není to pro to, že nemám rád české seriály, ale kvůli tomu že je to úplně o ničem. Sice jsem neviděl všech cca 2000 dílů, ale už jen od občasného poslechu to zní, jako když nahraji na video normální rodinný rozhovor. Ano je to záměrně takhle na točeno, ale uznejte je to nuda s velkým N. Nějaké větší nominace od to neočekávám. 0,01% Dodatek: Nejvíc mě irituje, že to členové mé rodiny sledují a nevidí tam tu nudu co je vyvrhována z televize. ()

MakinaB odpad!

všechny recenze uživatele

Kouká na to celá moje rodina a mě to bolí až fyzicky. Je to jako lobotomie a citím, jak mi kazdou sekundou klesa IQ. Nechápu, jak na to někdo může koukat. Vždyť je to ploché, jak dvanáctka a pokusy o herectví zapřičiňují, že začínám plakat. Lidi vzpamatujte se!!! ()

Tomikxnm odpad!

všechny recenze uživatele

Příležitostně se mi u večeře naskytne pohled na toto veledílo a mohu se tedy jen divit, že jsem se ještě neudusil chlebem se sýrem a šunkou. Přes 2000 dílů čiré nudy. ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Bude to znít ujetě, ale mě se tenhle seriál líbí. Viděl jsem první díl a pak seriál sledoval asi 2 roky v kuse, pak se střídaly období kdy jo a kdy ne, vždycky třeba 2 měsíce. No ale kdykoliv se na to podívám tak mě to baví, pak ale přijde období, kdy je moc práce a nestíhám sledovat, to pak od Ulice upustím úplně, ale zase se vrátím. Každopádně, seriál mě baví a za 9 let se hodně posunul. 4* ()

Rollo_Tomasi odpad!

všechny recenze uživatele

Cokoliv, co má více než 1000 dílů stojí za dvě věci - za ho*no a za nic.... Děj je plytký, dialogy primitivní a pokud se náhodou objevil někdo s opravdovým hereckým talentem, tak ho ostatní zastínili. Bohužel se v tomto vývaru sra*ek objevují stále častěji i herci s talentem, protože se takhle dají snadno vydělat peníze a jak je známo, PENÍZE PŘECI NESMRDÍ! Bohužel se v mém okolí vyskytuje až příliš velké množství jedinců, kteří tuto zhůvěřilost sledují... I když vynechám důchodce, kteří žijí sami a takto zabíjejí čas, jedná se o spoustu lidí s různým vzděláním a z různých regionů! Marně přemýšlím, co na tomto výtvoru TV Ho*na lidi vidí... ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama