Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 142)

skream odpad!

všechny recenze uživatele

Snad ti lidi brzo pochopí, že tohle je jen plevel, který nova produkuje aby měla kde hodit ze pár reklam. Ani ty herce to snad už nemůže bavit. Hrušínský se musí obracet v hrobě, kde teď hraje jeho bratr a talent který společně s Maciuchovou mají vyhazují oknem. Připomíná mi to americkou konkurenci Tak jde čas. Úroveň kvality je stejná. ()

NikoKovac odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem se na to díval, ale velmi brzo jsem zjistil, že tenhle seriál je tak předvídatelný, až to hezký není. Navíc někteří ti herci, bože můj, kde něco takového tvůrci vyhrabali, to je mi záhadou. ()

Kate.25 

všechny recenze uživatele

Já seriály moc nemusím, ale na Ulici koukám už mnoho let a tak nějak jsem si na ni zvykla :). Je docela fajn :)) ()

Johannez odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvice me uz nedesi to, ze tenhle lepkavy, tahly blivajz ceske "serialove sceny" (a to je slusne receno) nejspis nikdy neskonci, ale spis ten fakt, ze ty tisice dilu jsou vsechny nekde ulozeny, nekde zazalohovany, jsou vytvoreny zalohy zaloh a zalohy tech zaloh... :-D I kdyby se jednou v budoucnosti nekdo rozhodl vyklidit archivy a vylit tuhle audiovizualni mocuvku, tak porad nekde zustane jedna kopie, nebo kopie te kopie. Bude se vykladat o bajne Posledni zaloze Ulice, kterou budou tezce zavisli divaci hledat, aby si konecne slehli tu posledni davku a navzdy uspokojili sve touhy. Kolik exabajtu musi byt timhle blatem zas*ano mi neni jasne. V posledni dobe (zari 2013) jsem opet vyzkousel se na par minut podivat, abych se utvrdil ve svem hodnoceni a musim konstatovat spise klesajici tendenci kvality pribehu, mozna i pod uroven lecktereho porna. Invence autoru neni zadna a ja se jim po tech tisicovkach dilu ani nedivim. Takovyhle projekt byl od zacatku odsouzen k zahube, presto se to porad vysila, lidi na to porad koukaji a ja jenom ziram. ()

Biatch odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál ničící stereotypy o normální rodině. Každý s každým spí. Denodenní problémy (Den bez problému jsem v Ulici nazažil). Neustalé řešení, vztahy, rozvody, přesto má Ulice přes milion diváků. Asi lidé málo zaneprázdněni vlastním životem. ()

Stiwn odpad!

všechny recenze uživatele

Prý "seriál ze života" ..eh,dovolte abych se zasmál.. realita je uplně někde jinde než v tomto seriálu.. nikdy nepochopím,vlastně ani nechci..radši,v tomto případě. ()

zelvapetr 

všechny recenze uživatele

každý nekonečný seriál je vlastně odpad,protože aby byl nekonečný musí tam být hromada lidí a hromada dějových postav a strašná spousta scének.No a stoho vždy vychází hovno. Ale když to člověk vezme kolem a kolem a srovná to s americkými sračkami tak to i díky výborným hercům( Hrušinský,Maciuchová atd.) vychází pořád dobře a když si člověk uvědomí,že tam jsou témata ze kterých se mladí mouhou poučit tak to není až taková hrůza. ()

bigkarlos odpad!

všechny recenze uživatele

Proč žít vlastní fádní nudný nezajímavý život, když lze žít napínavý život s hrdiny tohoto báječného seriálu! Někdy mi je diváků těchto veleděl až líto.. ()

SONNY07 odpad!

všechny recenze uživatele

Naše kinematografie je na tom trvale špatně od "sametové recoluce", nebo co to bylo. A toto je naprostej "brutal bordel" ! Scénáristy bych mučil 120-hodinovou projekcí jejich sraček a půl hodině odpočinku bych pokračoval. ()

mydlo odpad!

všechny recenze uživatele

الجعران أو الجعير أو أبو الجعل هو خنفساء الروث وهي حشرة سوداء من عاداتها تكوير الجيف والقاذورات والخرى والروث(الدمان) ووضع بيوضها فيها ودحرجتها أمامها وتجميعها في جحرها ثم لتقتات عليها، لونها بلون فحم الأنثراسيتت وأطلق عليها قدماء المصh اسم خِپـرِر، وعندما بدأ ظهور الكتابة أستخدمت صورته لكتابة كلمة معقدة هي الفعل خبر بما معناه (يأتي إلى الوجود باتخاذ صورة معينة)، ثم صار بمعنى (يكون) أو (يصير)......................... A to je asi tak v kostce všechno ()

Privatejoker odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych tento "pseudoseriál" nehodnotil slovem odpad, musel bych spadnout z Marsu. Seriál Ulice je jen obrovským nesmyslným žroutem času, který dává lidem jakousi falešnou iluzi lidskosti, přestože na seriálu nic lidského není. Seriál vyhledává a zotročuje především starší lidi a útočí na jejich city. Už takto zotročil několik členů mé rodiny. Nezbývá jen konstatovat , že je to velice smutné. ()

mazik 

všechny recenze uživatele

"Prosím, dáte nám na jídlo"?" Super, už máme na krabičák"! "Tati kdy dostanu kapesný"? Geniální pořad, AKA život v Praze. ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama