Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 142)

Humanusdratus odpad!

všechny recenze uživatele

Po příležitostním shlédnutí části dnešního dílu (9.10.2015) jsem vypěnil a vzteky jsem byl nucen vystavit toto hodnocení. Nova se evidentně přidává k manipulátorským stanicím jako ČT a hustí do lidi nesmysl (tentokrát v souvislosti s nepřizpůsobivými v primárním školství). Opravdu ubohost ovlivňovat masy prostřednictvím seriálu. Zajímalo by mě, kdo jim za to platí (nejspíš TI stejní, co sponzorujou IS). Ať si EU táhne se svým diktátorstvím k čertu. A Češi, nechť se laskavě vzpamatují. Fuj ! ()

clot odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza a zas jenom hrůza ! Neskutečná slátanina. Seriál pro slaboduché. Tam snad ani nehrají herci:? ()

huspenina33 odpad!

všechny recenze uživatele

Teď tam hraje prý i Vyskočil alias Jirka Sikyta ze Velkého sedla. Nejhorší herec v historii. Vyhoďte prosím už tu komunistickou bábu Obermaierovou. Prosím. ()

AnneBoleyn25 

všechny recenze uživatele

Před pěti lety mi to přišlo hrozně debilní, teď na to koukám. Takže nevím, jestli jsem začala být debilní i já nebo je Ulice lepší. Každopádně Ulice je přesně taková, jaká být chce. Na nic si nehraje, nejde do extrémů a fakt popisuje běžnost. Přijít vyšťavený z práce a zapnout si Ulici, která nabízí solidní neintelektuální výplach mozku, je ideální relax. Některé linky jsou vyloženě trapné, jiné i občas zábavné. Co je na Ulici vážně fajn, je jakési nenucené upozorňování na současné problémy a jejich jednoduchou a pochopitelnou interpretaci pro méně vzdělanou veřejnost (např. kyberšikana Roziny, jak ji řešit/neřešit/zamezit vzniku). Baví mě aférka s farářem, snad to neutnou do nějaké morální roviny kvůli komentářům pohoršených matek na facebooku. Nechápu blbost Terezy, taková osoba mi přijde trochu nereálná (ve srovnání se snahou seriálu zobrazovat normálnost). U takto vykreslených postav moto "možná jste to vy" dost hapruje. ()

Scoobys odpad!

všechny recenze uživatele

To jako fakt? Opravdu? Řeknu vám to takhle i dokumenty o Osvětimi nebo válce ve vietnamu jsou vtipnější než tohle. Upřímě scénaristé jsou tak trochu superhrdinové, protože udělat 3000 dílů v asi 15 prostorech to je opravdu obdivuhodné, ale potom to tak i vypadá. Ze začátku jsem se chytal za hlavu a řikal jak dokážou ještě točit vždyť se na to nikdo nedívá a potom jsem si vzpoměl na moje babičky, ďědy a hned mi to bylo jasné. Myslím že se na to dívá každý důchodce které ho znám. Za mě je to úplný odpad který patří na skládku. ()

Bonty 

všechny recenze uživatele

Nic rozporuplnějšího jsem snad neviděl. 1/5 --- (22%, 209. nejhorší seriál & 144. nejoblibenější seriál) --- ()

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Byl čas kdy jsem se na to i celkem pravidelně díval, protože ten seriál začínal mít přeci jen jakýsi "nádech" lidskosti. Jenže co začalo jako roztahaná telenovela, se rychle vrátilo do svého původního formátu. Miluje mě, nemiluje mě. Umře na rakovinu, neumře na rakovinu. K dokonalosti tomu chybí jen slepá holka v zeleném. Hm... na to už vlastní mají paten Mexičani. Tak nic. ()

Filip_ZL odpad!

všechny recenze uživatele

tato rakovinka me uprimne totalne zdevastovala jak fyzicky, tak psychicky. Dolečoval jsem se jeste 3 dny. Fakt šílenost. A to jsem viděl jeden díl. Nedovedu si predstavit, jak vysoky podil rakoviny v tele maji lide sledujici tento serial kazdy den. rate : 99% cance. rofl ()

barneybishop odpad!

všechny recenze uživatele

Jako má Prima svoje dno zábavy v Jetelíně...tak Nova ho má v tomhle už 11 let hlubokým Mariánským příkopu zvaným "Ulice".... Nechápu zbytek lidí, kteří na to ještě koukají, každopádně nehlaste se všichni, kdo se těší na reprízu od 1. dílu...;) ()

xymikon odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza, děs, bože můj. Proč?! Proč tohle existuje! Tohle mohli vytvořit jedině blázni z Bohnic. Na to se nedá dívat. Mě stačí, když to jenom uslyším a už se mi vlní žaludek, jak je nespokojený ze zvuků vycházející z téhle pitomosti. Kdyby zůstaly jen u padesáti dílů, tak čistě teoreticky by se to dalo strávit, ale tohle. Řekněme si to na rovinu, kdo tohle bude sledovat za dalších třicet let? Vážně bych se divil, kdyby to mělo jenom pět sledovatelů. Kvůli tak pitomé délce, je skoro nemožné to opakovat. Kvůli takovým pitomoctém musí vytvořit nové kanály, aby to mohly vůbec opakovat. Trapnější seriál je snad už jenom Ordinace. Nebo Slovenské obdobné seriály a ty jsou hrůza; to už snad ani nejde. Já mám teorii. A ať si každí říká co chce. Dle mě tyhle pitomosti jsou skládkou bezcenných a naprosto trapných herců, kteří si vážně o sobě myslí, jak jsou suproví. To teda fakt ne - a ani čistě omylem. Proto se ani nedivým, že opravdu dobrý herci utíkají do zahraničí. Tady nemají šanci. Kvalita české kinematografie klesla až na nejhlubší dno toho nejhlubšího místa na téhle planetě - a pořád klesá níž a níž, to snad už ani nejde. Zlatý starý klasiky, kam se to jenom vytratilo. To ví jenom bůh. ()

killer1992 odpad!

všechny recenze uživatele

Možná jste to vy, možná je to vaše ulice. Už jen slogan, který tvůrci dali tomuto seriálu mluví za vše. Proč bych měl chtít k sakru sledovat naprosto běžný život skupiny cizích lidí, jejichž radosti i strasti se údajně nemají lišit od těch našich ? Nemám snad svůj vlastní život ? Mimochodem kdybych toto dělal v běžném životě a ne před televizní obrazovkou, tak se tomu říká stalking, je to trestný čin a společnost by mě měla za úchyla, když to miliony lidí dělají před televizní obrazovkou, tak je to v pořádku. ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama