Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 141)

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Scheisse strasse - zasraná ulice, scheisse strasse - zasraná ulise, Dušan Klein - Dušan s malým, Dušan Klein - Dušan s malým. Seriál o ničem, který má už x-tisíc dílů a kde můžete sledovat hrdiny každodenního života - pokud tedy žijete mezi naprostými kretény. Když už zpravodajství Novy kleslo na úroveň Fox News, tak i zábavní tvorba musí dohnat inteligenci diváka sledujícího Novu - Dallas je úžasným vzorem. ()

Duffman 97 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli také děláte drama z toho zda si rohlík namazat máslem či džemem,je toto pro vás.Pro nás normální je to ukázka nevkusu,debility a toho jak bídně jsou na tom české seriály. ()

milous11 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je totální kokotina :-D za tu dobu těch 3210 dílů, jsem zkouknul tak půl hodiny a fakt to "stálo za to" :-D :-D ()

Petra.Dusbab 

všechny recenze uživatele

Moc mě to nezaujalo, ale zase jsem viděla i horší seriály, má asi milion dílů, pak už je těžké se v seriálu chytit, Nic méně, taková hrůza to není, tak že pro mě je to 4/10 bodů. ()

Sara007 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že dějové linie jednotlivých postav jsou kdoví jak hluboké, ale Ulice jako taková je velmi příjemný oddechový seriál o celkem obyčejných lidech... Často se u jednotlivých scén bavím, jsou opravdu vtipné díky dobrým hercům. ()

Startky odpad!

všechny recenze uživatele

Mojemu malýmu synovi říkám, že to je pro hloupý lidi a radši si s ním pustím dokumenty, vo kterejch si pak povídáme. Mně to přijde jako totální úpadek veškerý filmařiny. Hnůj, odpad, kde i kámen provádí koitus s cihlou. Ale asi to vydělává, tak proč by měli tvůrci vymejšlet něco rozumnýho, když jsou lidi, který to žerou a nedokážou překousnout, že neviděli jeden díl. No, místo hodnocení Odpad bych to popsal slovem "Blinkání" ()

gooddude 

všechny recenze uživatele

Víte jak se to říká, blbec prostě nepochopí. Ulice dosáhla pouze 22% a já s klidem v duši můžu říct, že jsme národ zdegenerovaných milovníků seprstársů a hlasů, které mají tvář. Očekávám, že si tento komentář přečte stejně informovaný milovník ulice a né kdejaká vysokoškolská, intelektem oplývající guma. Seriál je boží a každý by ho měl vidět alespoň od 2000. dílu. Mými oblíbenci jsou Pleškos Béda, Mike Patton, paní učitelka, hasič, Aniččin šamstr, zesnulý Robert, Miloš. Dále bych vyzdvihl skvělou kameru, kulisy, hudbu a scénáristy, které tvoří skvělé zápletky. *omlouvám se za chyby, gramapis neumím, chyběl sem ve škole* ()

Rangifer odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se na to někdo může dívat? Je to strašně nudné, postavy tam řeší naprosté zbytečnosti a blbosti. Kdybych chytil zlatou rybu, jedno ze tří přání by bylo, aby už tahle bejkárna skončila. Nelíbí se mi, jak tam jsou všichni moderně oblečení, mají moderní nábytek, moderní všechno, takové vymoženosti v ani v jedné české ulici snad ani doopravdy není! Jediné na co se v tomhle díle Satanově dá koukat, tak je krásná Patricie Solaříková, to je rošťanda panečku. Ale jinak prosím, televize Novo, už tu blbost ukončete, a dejte tam radši místo toho třeba Dallas. ()

Thoth odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! Nebudu se zde ani moc rozpitvávat nad tím, proč je tento seriál katastrofa. Kvantita není kvalita - 3500 dílů po 45 minutách! Kdo má prázdno v nitru a v životě, musí prázdnotu vyplnit tímto seriálem. U menšiny jedinců je to možná i dobrá věc pro definitivní vymytí mozku po 12tce v práci, ale to není nijak v rozporu s onou prázdnotou. Vymývač mozku to je ale zaručeně pro všechny lidi - s prací nebo bez, v důchodu, pro děti, bez ohledu na pohlaví. Podobně i Ordinace v růžové zahradě... Pokud bych se na to díval ještě z vyššího hlediska, např. úpadku Západní kultury, tak právě takovéto "plody" kinematografie alá "Seriál Ulice", jsou důkazem tohoto kulturního úpadku. Už jen ta obrovská sledovanost, která trvá do dnešních dnů... :( ()

Warmachine69 odpad!

všechny recenze uživatele

Čím více se s výkalem mažete, tím více smrdí... další komentář seriál nepotřebuje. Tímto jsem to myslím vystihl na sto procent. ()

KatInTheBox odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy keď vidím v TV upútavku na seriál Ulica, tak mi ako prve napadne, že to bude o bezdomovcoch. Potom som zklamaná, že to je toto. On by seriál o bezdomovcoch bol asi zaújmavejší než reálna Ulica :D ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama