Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 142)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

1* za to, že je to naše. Jinak bída, nedovedu si představit, že bych to sledoval díl po dílu, nebo se na to těšil. Nechcu to nijak shazovat, protože své dost velké publikum to má, ale na mě to neleze ani trošku. To co se v některých dílech děje a řeší, je totálně na palicu a v většině případech, z toho co jsem viděl, je mi trapně. Rádoby šíleně silné emoce, vztahové a rodinné krize nejednou hraničící s debilitou a co víc, celá řádka slabých herců. Všude kolem nás se neustále řeší reálné a vážné problémy, tak proč to proboha rvat jěště do seriálu. Nechápu. Tak bídně málo je dobrých komediálních seríálů, které pobaví a člověk se odreaguje, ale těchto hovadin je na dvě ruky. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Jedna ze stálic. I po letech vysílání je seriál stále dobrý. Samozřejmě se to liší díl od dílu, ale pořád se dá na to koukat. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nova a Prima ukazují jak dřívější dosti kvalitní seriálová tvorba je u nás nadlouho ve stadiu těžké shitovosti! Nebýt čt tak nové seriály by se rovnali kvalitám seriálové tvorby Jižní Ameriky. Bravo komerčním televizím , které doslova a dopísmene lidi vymejvají. ()

nervoznideda

všechny recenze uživatele

Těší mě že jsem ušetřil 667 hodin,mámto štěstí ,že jsem neviděl ani jeden díl deda nemohu hodnotit ale mí oblíbenci se na mě zlobit nebudou taky to moc slavně neohodnotili 5x odpad, 5x 1 hv, 3x 2 hv, 2x 3 hv a svým oblíbencům věřím mohu tak svůj čas využít daleko lépe Váš deda:-) ()

themic 

všechny recenze uživatele

Čím víc dílů tohodle seriálu tím větší propradák! Takže se asi mé hodnocení bude i propadat a zhoršovat..! Tenhle seriál si nezaslouží víc než dvě hvězdičky... ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Vataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Je to dělaný přesně aby v tom každý, ale úplně každý našel svůj příběh (proto tolik dílů, proto tolik postav)...jinak slátanina největšího kalibru (Made in Nova) ()

keddy79 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé dějové linie nejsou špatné, jsou dokonce mnohem zajímavější než v jiných českých seriálech současné doby. Ale ale naprosto vražedně působí absurdní scény typy "Dáme si na snídani marmeládu nebo salám?Salám máme pořád ..." nebo vysvětlování nějaké události nejméně čtyřem postavám. Dalším vrahem jsou epizodní postavy ztvárněné lidmi, kdy si kladu otázku, zda se jde o pokus o hraní, nebo se snaží o parodii herectví. Závěrem: sledovat nějakým nedopatřením tento seriál častěji než jednou za týden a jiným způsobem než jedním uchem tam, druhým ven a přitom si dělat svou práci, asi bych zešílela. A to bych zapomněla na tu protivnou hudbu! ()

fannah odpad!

všechny recenze uživatele

hnusná ohavná nechutnost, kravina, kravinec, prostě něco odporně páchnoucího, co sem tam OMYLEM sekundu vidím když na Nově ještě nezačnou ne o moc lepší Televizní supernoviny. Nerozumím, jak to ti herci mohli vůbec myslet vážně. Dvořák a vedení pseudotelevize mě nepřekvapí ničím, jedině, že by Korantengovi zaplatili změnu na bělocha. ()

verbst odpad!

všechny recenze uživatele

Stručnost je matkou moudrosti. Takže jedním slovem : UBOHÁ DONEBE VOLAJÍCÍ SRAČKA, JE MI Z TOHO NA BLITÍ!!!!!!! No dobře, bylo to víc, než jedno slovo ale za to to bylo výstižné. verbst končí a odebírá se na toaletu, jde vrátit svou dnešní večeři... ;) ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

A víte,že to ani není tak špatný.Vždy se u toho odreaguji,když nemám náladu.Ty osudy lidí jsou skoro v každém českém seriálu,ale pořád je to daleko lepší než ta Ordinace.Je pravda,že je to někdy až směšné,ale co byste asi tak mohli čekat.Výkony postav nejsou špatné,a také proto dávám hodnocení 40%. ()

Asgy 

všechny recenze uživatele

Doufám, že nikdy nebudu sledovat seriály, jako je tenhle. Vždycky se totiž najdou nějaké lepší. Bohužel takových a ještě horších seriálů je na těch soukromých českých stanicích spoustu. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Co se českejch seriálů týče, tak je to asi ten nejlepší z dílny čechů v posledních 5-ti let.. - ne fakt, seriál má celou dobu nějaký děj a zápletky a když se na něj jednou za čas na pár minut podívám, tak to není pořád dokola a dokola a dokola ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přiznám se,že byly doby kdy jsem tenhle seroš sledovala díl od dílu...Díky bohu mě tahle doba přešla a nastalo období vzdoru podobně jako hojně rozšířená nemoc puberta a došlo mi jak neskutečně se dějová linie opakuje...kdyby se jen opakovala ona je neskutečně nemožná....Není možné aby manželka "mrtvého" ruského mafiána vůbec žila to za A,za B není možné aby někdo byl regulérní sebevrah a s*al se do ruské mafie apod....Podobných neskutečných FAU PAX je v tomto seriálu řada co je ovšem asi nejvíce ponižujícím faktem - je neutuchající a viditelná hloupost veškerých dialogů a "životních" situací...nevím kde ty příběhy berou???U nás obyčejných a hlavně NORMÁLNÍCH lidí určitě ne..1/5 za to,že to kdysi mělo jakousi minimálně přípustnou hranici sledovanosti - nyní by si to zasloužilo odpad ale křivdila bych sama sobě a svému vkusu,když jsem vydržela nespočet řad na toto civět.. ()

k4n9ur odpad!

všechny recenze uživatele

Kdy už do ulice vtrhne záhadnej cizinec ( třeba uprchlík) a brutálně vyvraždí všechny ty burany a položí v ní co nejvíc trhaviny? Hnus ! Odpad nejhoršího odpadu ! ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Opilý Pavel Kříž je už jakousi tradicí české televizní scény. Díl ve kterém příjde na mol do školní třídy svojí dcery, přičemž za sebou vleče dřevěnou kachničku na provázku, mě upřímně rozesmál. ()

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama