Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (192)

Cival 

všechny recenze uživatele

Koukám, že zákaz hodnocení je už fuč, takže můžu v klidu poukázat na bezradnost Vachlera i celé České televize. Nic neříkající PR materiálek, kdy je do trailerů namíchán povrchní, nekritický a často nepřesný komentář, tak aby distributoři i čeští filmaři měli svou hlásnou tvorbu. Tomu neříkám magazín, ale propagační leták na úrovni časáku od Intersparu. Druhá hvězdička tudíž jen za legendární skeče Holého s Kohoutem, jinak důkaz mizérie jak ve veřejnoprávní baště tak na celé "nefilmové" mediální scéně, která se naučila jen podlézavě referovat, propagovat, lákat, aniž by u toho zvládla přemýšlet. Perlička na závěr, dnes, zhruba půl roku po zahájení natáčení (pochopietlně s J.J.A.), jsem se z Kinoboxu dozvěděl, že MI3 točí Joe Carnahan. I to o něčem vypovídá. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Kdyby bylo na poli českých filmových pořadů z čeho vybírat, hodnotím méně, ale takhle jsem rád i za to málo. (Filmopolis taky není špatný, ale obvykle se zjeví v tak nečekaný čas, že jej minu) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

To je ono Péťo, vyser se na ty mediální mrdky z řád filmových kritiků, publicistů a hlavně filmových odborníků, kteří se snaží dělat s filmu pomalu nejtěžší vědu na světě. Čtení jejich plivanců mělo za následek, že jsem si připadal jako největší debil na světě, že nevysedávám od rána do večera u uměleckých filmů, ale mám radost z akčího filmu nebo lidové komedie. Nevím co to je za klauni, ale asi si naivně myslí že filmy tady vznikají kvůli nim. Takže bohatě stačí trailer či PR materiál a Čtvrtníčkův slovní doprovod, abych se sám zorientoval co mě bude zajímat a co ne. "Seminárními prácemi" filmových odborníků si vytírám prdel, abych ušetřil za záchodvý papír. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Svého času to byl (spolu s časopisem Cinema) nejzásadnější zdroj informací o filmových novinkách. Roman s Milošem to skvěle moderovali a Kinobox byl jeden z nej pořadů v bedně. Kde je těm dnům konec... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Před 5 a více lety to byla nutnost sledovat, dnes je to spíše jen zbytek jedné doby, který postrádá cokoliv zajímavého. Pochybuji, že dnešní online-divák na Kinobox kouká jinak než z nostalgie... Bohužel. Pro mě tomu rozhodně Peťa Čtvrtníček příliš nepomohl:) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Dnešní úroveň zdaleka nedosahuje zábavné kvality z dob Holý & Kohout, ale určitá informační hodnota je zachována dodnes. Pro ty, co nečtou filmové magazíny či weby a nestahují trailery ideální volba, jak se podívat na pár záběrů z chystaných premiér a dozvědět se, kdy a co je v kině čeká apod. ___ Od doby, co to dostal Čtvrtníček je to navíc i místy vtipné... popojedem. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčkův humor mi sedí a rád se nechám vtáhnout do jeho zvláštní ,,vraťácké" (byl kdysi zakladatelem a performerem v divadle Vrata, obdoby divadla Sklep) stylizace a nechat se mystifikovat jeho crazy nápady (rozumím ale výtkám partnerských produkčních filmových společností, že díky moderátorovi je poněkud upozaděna informační hodnota pořadu...já také kolikrát ani nevím, jaký film měl právě v Kinoboxu premiéru, jelikož se pořád jen směju...) Tak tedy dobrý kačer...:-) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Informační hodnota je veskrze nulová. Přesto je Kinobox nezapomenutelná záležitost a to díky svým začátkům, když něm excelovalo se svými scénkami a skeči duo Holý - Kohout. Tehdy by to bylo za 4*. Nyní se Kinobox po letech navrátil k vysílání s živým komentátorem a ač se může Čtvrtníček snažit sebevíce, tak to většinou nefunguje, ale stále lepší než předchozí mnohaletá podoba kdy ty zbytečné reklamy (ehm, pardon - reportáže) běžely podbarvené pouze šedivým voiceoverem. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Starý Kinobox (Holý+Kohout - nostalgie!) jasně za 5*! A ten nový? Mno jak to jen...pocem, Péťo, ty kluku ušatá, ty na to máš - jeď, draku! ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

...Kinobox---kýnóbox---kinobox 93, Kinobox---kýnóbox---kinobox 93, zhruba někdy od tohodletoho roku někdy v pubertě jsem začal tento pořad sledovat, no tehdy samozřejmě ještě bez Čtvrtníčka. Dnes, když to řeknu na tvrdo, to stojí už pěkně za ho.no, prostě časy se mění a lidé taky, zlaté časy tohoto ve své době a kategorii zcela ojedinělého pořadu jsou nenávratně pryč. Čtvrtníček mi tam prostě nesedí, ten šašek by se měl dál raději věnovat těm svým přiblblým reklamám, ty mu jdou o poznání lépe. Z jisté shovívavosti za 3*, to se radši už mrknu čas od času na Filmopolis. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Pro filmové fanouška zajímavý a přehledný pořad ze světa filmů. Navíc s výborným moderátorem. Tak tedy dobrý kačer :-) ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Hodnotím ten Kinobox jak ho známe poslední roky (tj. promo ukázky a komentáře převzaté z presskitů). Kdybych měl hodnotit Kinobox z prvních dvou let jeho existence, kdy ho nepřekonatelně moderovali Roman Holý a Miloš Kohout, bylo by to za *****! ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Kinobox se postupem času propadl ze skvělého pořadu do bahna podprůměru. Čtvrtíček se sice opět snaží udělat z něj především zábavu, ale absolutně se mu to nedaří. Nezapomínejme ani na minimální informační hodnotu. A Vachler by měl začíst jíst maso nebo alespoň nedávat na jevo svůj podivný smysl pro humor. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Takhle vysoko jen za slzu nostalgie při vzpomínce na starý dobrý Kinobox, ať už s Holým nebo bez něj. Při pohledu na nechutnou změnu s velice trapným Petrem Čtvrtníčkem je mi vážně mdlo. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Dobrý kačer aneb Čtvrtníček to zachránil! Buďme rádi za ta málo. Není to narvané informacemi, není to, co bývalo..To už napsali jiní. Na netu je toho určitě víc, ale Kinobox mě aspoň donutí změnit médium a sednout na gauč a koukat... I když často to propásnu a ani varovné cedule po bytě mi stejně nepomůžou... Mění totiž pořád vysílací čas. ()

castor 

všechny recenze uživatele

V devadesátých letech, kdy to bylo vážně NĚCO, jsem to neuvěřitelně hltal - navíc pánové Kohout x Holý, vzpomínám rád.. pak už to šlo s Kinoboxem od desíti k pěti.. ()

Reklama

Reklama