Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu 2
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 2

Recenze (1 187)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak já se vás všech trochu z ironickým pohledem na věc ptám.. Čemu se tu všichni divíte vždyť se přeci jedná v jistém spektru a okruhu lidí o nejoblíbenější televizní pořad roku 2006 tak co? Těm všem co si tento seriál vyzdvihli až do nebes a to převážně "NOVÁCKÉMU" osazenstvu a zároveň i jemu věrnému tleskajícímu publiku to jistě nevysvětlíte, pro mě skoro odpad!, ale pro ně mimořádná víceméně odpočinková zábava, a bude tomu stále tak, pokavaď nato lidi v takové míře budou čučet a vyžadovat si to. Tak jak klesla seriálová tvorba a vůbec humor v Česku za posledních dvacet let, tak snad jinde ne? To vážně už nemá obdoby, a já se po právu stydím. Lidi už kolikrát nevědí čemu se ani smějí, hlavně když je to alespoň trochu pobaví a čím je to sprostší tak tím je to i lepší ! Je to i o konkurenci, pokavaď nebude tak se také nic nezmění. Ale co z toho všichni kolem dělají, a jak se k tomu staví to fakt nemá obdoby. Jako kdyby se nic předtím nenatočilo ! Prý se tam vystřídalo na 400 herců ! Je to vůbec možné? Vždyť jich tolik ani nemáme a těch skutečných mi zde zbylo tak deset, kteří se navíc vyloženě ztrapňují v takovéto ubohosti ! Zbytek jsou všemožné herecké antitalenty pocházející z různých kamaráčoftů , v hlavní míře neherci a různé rádoby selebrity. Cílové skupiny jsou ale pevně stanovené: matky na mateřské dovolené, důchodci, ústavy sociální péče, domovy důchodců, nemocnice a různé jiné státní ústavy, kteří jsou většinou odkázáni na televizi, s tím že TV Nova se jim jednou za čas vždycky nějak příjemně odmění a to třeba v podobě své nečekané a velevážené návštěvy. "Můůj svět je můůj":-)) ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Vezměte si jakýkoliv seriál z lékařského prostředí, totálně ho vykastrujte a vyjde vám tahle hrůza, na kterou se nedá dívat za absolutně žádných okolností. Obsahově (žadný obsah zde není, pouze ubohé pseudozápletky stále o tom samém), formálně (ta hnusná primitivní hudba je k zblití, o nepřirozených a odporně neestetických interiérech ani nemluvě) i herecky (to přeháním, v tomhle ve skutečnosti nikdo nehraje, protože nikdo nemá co hrát) tak nepředstavitelně strašné, že by se libovolné scény měly pouštět na filmových školách, aby budoucí filmaři viděli, jak nemají filmy a seriály v žádném případě vypadat. Absolutní odpad! a vrchol současné české seriálové krize. 0 % __ Moje nenávist k téhle debilitě došla tak daleko, že jsem jí založil na Facebooku antifanklub. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Žena to jeden čas sledovala. Chci připnout heavy metál rovnou na kozy za to, že jsem to postupně z jejího programu vytěsnil. Už nemusím poslouchat tu pěknou znělku, vnímat tu pohodovou atmosféru běžného života českých lékařů a jejich osobitých pacientů, tu nastíněnou realitu všedního dne a řešit ty zašmodrchané a nečekané zápletky. Ale nic proti mé ženě... ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Zahraniční a české telenovely jsou splaškou, která zahlcuje lidské duše. Třeba nějaká paní v domácnosti, která hltá "úžasné" seriálové hrdiny si udělá obrázek, že takhle to v reálném světě opravdu funguje. Lidé si začínají myslet, že sestřičky v nemocnici prostě sedí buď na inspečáku s nožkama nahoře, pijí kafíčko a řeší své osobní problémy a nebo sedí lékaři na klíně ... šílené!!! A to je jen příklad. Jsem doslova alergická na pořady alias vymývače mozků jakým dle mého názoru tyto telenovely jsou... a ještě k tomu v hlavním vysílacím čase!!! ... ach jo. Vypínám večer televizi a pustím si pro chuť nějaký film na DVD, cokoliv je pro mne tisíckrát lepší než sledovat ....toto! ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Další český seriál, který svou kvalitou přiláka k obrazovkám více jak milion diváků, uff. Tak tohle nedokážu pochopit, je to totiž opravdu strašné. Tentokrát se totiž jedná o nekonečné dílo se vším všudy, autoři se totiž neustále, díl co díl, opakují a šokují již stokrát viděným. Ještě že nemáme jen jednu televizi, jinak bych si tohle musel protrpět od začátku do konce, pokud někdy přijde. ()

Galerie (4 695)

Zajímavosti (122)

  • Jedna epizoda Ordinace se natáčí přibližně 3,5 dne. Na place bývá v průměru 45 lidí. Herec má na naučení scénáře cca 2 týdny. (ČSFD)
  • Výtah v nemocnici nevede do jiných pater nemocnice, ale do zákulisí a jiných scén. Přes výtah bychom se dostali například do bytu Čestmíra Mázla (Petr Rychlý). (Petr.Penicka)
  • Na natáčení se spotřebovalo 112 litrů filmové krve. V seriálu se použilo 11 000 gumových rukavic. Herci měli kdispozici 90 lékářských kostýmů. (Zdroj: časopis Blesk). (M.B)

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama