Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marek si nechá udělat nové testy na spermiogram. Je rozhodnutý, že bude mít s Bibi dítě. Ale Bibi se dozví, že jí byl nevěrný, a sen o společné budoucnosti se zdá ztracený. Albert Hess se kvůli "terapii" u Heluš dostane do nemocnice. Babeta je vzteky bez sebe, Heluš Alberta málem zabila a nesmí se k němu už ani přiblížit. Kvůli Martynčákově odměně za Haničku se ozývá mnoho lidí, jeden z nich o sobě tvrdí, že má Haničku a za výkupné ji vrátí. Honza Sekora nastupuje na post primáře. Už nebude dál tajit, že Mára chce oddělení chirurgie oslabit natolik, aby ho mohli s Charlotte zavřít. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždycky zbývá naděje, že jeden jediný díl bude koukatelný. A Braňo Holičku, div se, nebyl ani tentokrát, neb tohle byla jen jakási změť poslepovaných výjevů, co sestávaly z nebetyčných krávovin. Ano, našlo se v kontejneru tričko unesené Haničky a málem bych zapomněl na to, že Bibi byla obdarována banány, když její nevěrník Marek strkal svůj banán do vysportované mužatky. U Heluš s Bobem stále nic nového, Heluš jede stále v podvodných ezoterapiích a zázračných nápojích, ovšem udělala kapitální úlovek, když udělala možný průlom v léčbě zákeřné nemoci postihující kosti. Nově jmenovaný primář Mára pořád brojí proti kolegům v nemocnici, dává jim výpovědi a ústav, který vede, chce rovnou položit. Pochytil jsem tyto výjevy, ale absolutně jsem nepobral, co měly znamenat a na co byly dobré. Chci poděkovat zázračně nesmyslné režii Braňo Holička a popřát mu hodně odvahy, až si jednou vyhradí nějaký den v týdnu a zpětně se podívá na svůj unikátní výtvor. 0/10 ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Víš, co mi řek ?? Že hrabu jenom prachy a že jsem šarlatánka.." - "No, vidiš !! Tak to tě navnímal líp než ty jeho !!" ;) Zdá se být nesmírně zábavné, jak si patlal Holiček osahává režisérské řemeslo, a tak každá jeho epizoda pobaví jinou formou, bohužel pouze formou snímání..;) ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dráma pokračuje - malá Hanička stále unesena a Martynčák má díky vypsané odměně stopu. Bibi se dozvídá o Markově nevěře a neví, jak dál. Heluš míchá cizokrajné čajíčky, Mára dál spřádá plány na likvidaci chirurgie a Sekora se zase naopak snaží o její záchranu. Tady prostě jde o ..... :-) ()

Reklama

Reklama