Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu 2
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 2

Recenze (1 187)

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Pravda nikdy jsem neviděl jedinou episodu, ale když občas skončí nějaký pořad, začne tohle ,,dílo" a nikdo to nestihne přepnout a chvilku to běží, tak je to tak otřesné, že si to dovolím i ohodnotit. Už kamera je něco nepochopitelně amatérského a co teprve herecké výkonu, vždyť to je jak kdyby vzali náhodné lidi někde z ulice a dali jim všem role. O příběhu moc nevím, ale to co vím je zasloužených 5% ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, v růžové zahradě i hovno voní. Ale něco tady smrdí. Prachy prej nesmrdí. No nevím. Tohle jsou opravdu vydřené honoráře. Asi si z nás ti >úmělci< z té naší >stolice české< dělají prdel. Z téhle zadnice ovšem vytlačeno bylo velké kulturní hovno. - - - P.S. Pamatuju si doby, kdy ty naše kultůrní veličiny pohrdaly do česka právě proniknuvšími telenovelami, aby z nich poté přebraly to nejhorší možné... Nasrat i pochcat zároveň, postřikat pak růžovou vodou! ()

Reklama

RedAK 

všechny recenze uživatele

No ty vole. 89. nejhorší seriál, v kontrastu se 145. neoblíbenějším seriálem. No samozřejmě, že musím dát za plný počet bodů, protože se tvůrcům daří nemožné a za to, že je ještě nikdo nezavraždil, smekám svůj pomyslný virtuální klobouček a uděluji pět hvězd. Po osmi letech to TV h@vna neměla ještě nikdy důvod zabalit, protože neustále boří hranice sledovanosti. Na svoje perverzní schéma "šuká každej s každým" bravurně nalákali kdejakého onanistu, důchodce a dementa (zpravidla 3 v 1). A teď vážně! Někdo by měl povolit legální odstřel těchto rádoby diváků, poněvadž kvůli takovým primitivním imbecilům pak hlavní vysílací čas zabírá taková nezáživná a výjimečně stupidní prasárna, místo kupříkladu kvalitního a geniálního Tak jde čas. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je podle mě jeden z nejhorších počinů v seriálových dějinách a podle mě i v televizních dějinách vůbec. Scéna je katastrofálně kašírovaná, a i naprostý dement pozná, že jde o studio, a ne skutečnou nemocnici. Dialogy jsou tak příšerné, že jde zřejmě o improvizaci a příběhy vznikaly rovnou na place ráno, když byli herci ještě rozespalí a nevnímali, co točí. Apropo, herci jsou zde opravdu fascinující. Já když chci řvát smíchy, tak si zapnu tuhle hrůzu a směji se jí od začátku až do konce a současně kroutím hlavou, že tohle někdo může brát vážně, a třeba se i těšit, na další díl. Zdráhám se uvěřit, že tohle stvořil příčetný člověk. Zlatej Dietl. Ten si uměl s postavami vyhrát a vtisknout jim věrohodné rysy, ale tohle? Katastrofa. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Ne všechno, co vyprodukuje Nova, je sračka, přátelé! Ordinace je seriál, který čerpá z Nemocnice na kraje města, ale nijak se to nesnaží skrývat. Není to žádný zázrak, ale hrůza taky ne. Nenadchne ani neurazí. Sem tam se zde objeví opravdu vybroušený humor! PS: Platí pouze pro první řadu. Zbytek je na odpad. ()

Galerie (4 553)

Zajímavosti (122)

  • V seriálu se poprvé měnil představitel určité postavy, a to Lukáš Hrabák (Toník), kterého nahradil Tomáš Petrák. Lukáš Hrabák musel skončit z důvodu vytíženosti kvůli fotbalu. (Duoscop)
  • Výtah v nemocnici nevede do jiných pater nemocnice, ale do zákulisí a jiných scén. Přes výtah bychom se dostali například do bytu Čestmíra Mázla (Petr Rychlý). (Petr.Penicka)
  • V seriálu se objevuje stále více zvířat. Jen v prvních třech sériích to byli pes Příšera, kocour Mourek, kočka Jahoda, pes Máňa (vlastní pes Dany Syslové, voříšek jménem Máňa), papoušek Lora (amazoňan oranžovokřídlý) želva Pepino, fretka Milada, králík a pes - bišonek. Ve třetí řadě se nově objevili pes Baf a koza Líza. (Paity)

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama