Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu 1
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Tommassi3 k tomuto seriálu (5)

Ordinace v růžové zahradě (2005) odpad!

Ordinace v růžové zahradě.. Fenomén, který však svou zhovadilostí dalece překračuje únosnou mez, kdy by byl ještě vůbec nějakým způsobem kritizovatelný.. Nicméně lze vůbec telenovelu, u níž nejde o nic jiného než nasytit své diváky, či spíš konzumenty, dalšími a dalšími nesmyslnými epizodami překotně chrlenými, nějak omlouvat ?? Těžko.. Špatně napsaná, veskrze špatně odehraná, což jednomu však hlava nebere, bezezbytku špatně zrežírovaná melodramatická mixematóza, v níž se diletantsky, přesto však důsledně jako málokde, rezignuje na základní standardy řemesla i vyprávění, vnitřní i jakoukoli jinou logiku, psychologii postav, či sebemenší kvalitu filmových postupů.. Absolutně zoufalá srágora bez jakékoli výpovědní hodnoty v kýčovitých kulisách.. Zlatej, ty vole, patlal Dietl s jeho krajní Nemocnicí, která to celé tak nějak odstartovala !! ()

Láska pro Rytíře (2018) (S14E21) odpad!

"Čestmíre, já profesionálně balil ženský, když vy jste ještě tahal kačera !!" ;) Tragéd Braňo jede ve vyjetých kolejích a nechává českého Joeyho i zbytek vyhaslých hvězdiček na Holičkách.. ()

Anděl má volný ruce (2018) (S14E30) odpad!

"Co je to s tebou zas ?? Vypadáš jak reklama na krizi středního věku !!" ;) Fui(t) to bylo zas něco !! Výtečný materiál pro studii marnosti.. Tvůrčí zoufalství nebere konce v tuzemské telenovelce, která dokáže skutečně rozesmát, bohužel však zcela mimo záměry.. ()

Naděje umírá poslední (2019) (S14E36) odpad!

"Víte, paní doktorko, já mám hroznej strach !! Musím s váma mluvit !!" - "A nechceš radši maminku ??" Ptá se psycholožka adoptovanýho děcka, které jí volá !! Stačí ?? Ne ?? Tu psycholožku totiž hraje Jana Paulová !! Jak je jejím zvykem navíc dost špatně !! Stačí ?? Mně ano !! ()

Vždycky zbývá naděje (2019) (S14E53) odpad!

"Víš, co mi řek ?? Že hrabu jenom prachy a že jsem šarlatánka.." - "No, vidiš !! Tak to tě navnímal líp než ty jeho !!" ;) Zdá se být nesmírně zábavné, jak si patlal Holiček osahává režisérské řemeslo, a tak každá jeho epizoda pobaví jinou formou, bohužel pouze formou snímání..;) ()

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama