Reklama

Reklama

Dr. House - Série 1

(série)
Drama / Mysteriózní
USA, (2004–2005), 16 h 17 min (Minutáž: 43–55 min)

Tvůrci:

David Shore

Hrají:

Hugh Laurie, Lisa Edelstein, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jennifer Morrison, Jesse Spencer, Robin Tunney, Andrew Airlie, Rekha Sharma, Scott Mechlowicz (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Dr. Gregory House, špička ve svém oboru, dostal za úkol vést tříčlenný tým na oddělení pro speciální případy. Když v tom všichni ostatní uvidí běžné příznaky nemoci, on odhalí to, co se skrývá pod povrchem... (Varan)

Recenze (8)

PAVLIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem sice jen druhou polovinu první série, ale nemám moc chuť pokračovat nebo vidět zbytek. House je sice úkaz, parta okolo něho je fajn a řešené případy často zajímavé, ale je to stále se opakující šablona hektického vyšetřování jedné vážné a jedné méně vážné nemoci plus malinko osobních problémů doktorů. Ideální jen na občasné vidění. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem, že tolik oslavovaný seriál má tak schematické díly. Přijde pacient a je mu špatně, přijde jedna dvě diagnózy a příslušné léky a pacientovi je ještě hůř, přijde další kolo diagnóz a léčby a následně buď pacient zemře (v minimu případů) nebo se to ještě zhorší a na závěr je vyléčen. K tomu se často přimíchávají různé nelogičnosti, kdy ani největší baterie testů neodhalí nějakou očividnost nebo relativní banalitu. Nejlepší jsou díly, které zmíněnou schematičnost dodržují nejméně (např. The Socratic Method). ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je výbornou ukázkou toho, jak se rodí legenda. V šílenství všech možných seriálů z prostředí nemocnice Dr. House vyčnívá svojí originalitou, výborně napsanými charaktery a perfektním sarkasmem. Ps. kdykoli mi bude šoufl, tak nejdřív zjistím, jestli je to lupus nebo sarkoidóza :D. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A takhle vznikla legenda. První série je parádní představení se vším všudy. Neutuchající sarkastický humor Hugh Laurieho, krásná Cameronová, nádherná Cuddyová a parádních prvních 22 dílů. ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhé době jsem shlédnul. Pro mě výborný seriál... a nemyslím, že by oproti modernějším pojetím ztratil na hodnotě. Od jedné třetiny už se herci rozehráli a jelo to jak po másle. Epizodické, ale zároveň navazující v každém díle. Přes předposlední emoční, do posledního se smutným koncem. Kdo z nás by nechtěl přečíst každého jako otevřenou knihu? Kdo by nechtěl být nad věcí? Kdo by si nechtěl dělat co se mu zlíbí? Jestli jste neviděli, go for it, alespoň dva první díly. ()

HarryCameron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vďaka Netflixu som sa konečne dostal k seriálu, ktorý som si vždy chcel pozrieť, avšak v bežnej telke mi vždy nejak "ušiel". Po prvých dvoch epizódach si dovolím povedať, že ide o áčkový seriál s výborne napísanou a hlavne bravúrne zahranou hlavnou postavou a navyše je tam aj moja obľúbená Jennifer Morrison. Teším sa na ďalšie prípady Dr. Housa :) ()

Reklama

Reklama