Reklama

Reklama

Dr. House - Série 1 (2004) (série)


Nečekaná pravda (S01E17)

(epizoda)
  • USA Role Model (více)

Obsahy(1)

Na dobročinné akci v rámci prezidentské kampaně zkolabuje významný senátor Wright. Je dopraven na kliniku k dr. Houseovi, který nařizuje provést mozkové vyšetření. Naštěstí se žádný nádor neprokáže, je však nalezena léze, která by mohla naznačovat, že pacient trpí AIDS. Wright se brání, tvrdí, že on AIDS nemá, neprovozuje totiž žádný rizikový sex. Žádá House, aby u něj byly provedeny všechny imunitní testy a preventivně byl testován na rakovinu. Test HIV u Wrigta vychází pozitivně, ale on opět odmítá jakoukoliv možnost, že by měl AIDS. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Some day there will be a black president. Some day there will be a gay president. Maybe there will even be a gay, black president. But one combination I do not see happening is gay, black, and dead. You need to stop lying to me.” Epizóda s najlepšími hláškami. Zatiaľ. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • Keď senátor ide na skenovanie celého tela, ruky má prekrížené na hrudi. Keď lekári sledujú skenovanie na obrazovke, na snímke sú jeho ruky nad hlavou. (Pat.Ko)
  • House (Hugh Laurie) v tejto epizóde vraví, že „čierny“ prezident nepríde veľmi skoro. Tri roky po odvysielaní epizódy bol zvolený Barack Obama, prvý prezident tmavej pleti. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama