Reklama

Reklama

Dr. House - Série 2

(série)
Drama / Mysteriózní
USA, (2005–2006), 17 h 30 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

David Shore

Kamera:

Roy H. Wagner

Hrají:

Matt McKenzie, Jim Hoffmaster, Hugh Laurie, Lisa Edelstein, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jennifer Morrison, Jesse Spencer, Sasha Pieterse, Randall Park (více)
(další profese)

Epizody(24)

Recenze (6)

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Schéma je stále (bohužel) dodržováno i když mi přijde, že se z nich stávají větší řezníci a jejich styl "když nemáš žádný nápad tak proveď lumbální punkci" (která tu navíc v 90% případů nic neřekne) je dost hrozný. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla dosti šablonovitá, ale mě to hrozně bavilo, což byl důvod, proč jsem dal 5*. Ve druhé se již scénáristé snaží inventivní vymýšlet různá zpestření a stále to není špatné. Doufám, že i další série si drží svoji kvalitu. Pustím se tedy do jejich shlédnutí. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojka je minimálně na stejné úrovni jako jednička. Neříkám, že většina dílů není epizodního charakteru, ale hlavní příběhy, které s případy moc nesouvisí se začínají odehrát na ploše celé série, což je supr. Seriál hned získává ostřejší nádech, který baví víc, než věčné pacient-nemoc-vyléčení-titulky. ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mě už nepřipadá tak uvěřitelná. Věci se tam dějí přesně tak, aby nahráli Housovi na smeč, nebo strašná náhoda, nebo jednoduše neudělají něco, co je logické i pro mě jako "neznalého" diváka. House is rocking v některých situacích až moc. Jindy je to až moc o osobních příbězích hlavních postav. Ale jo, je to logické, to dělalo sledovanost. Ty osobní telenovelovitější příběhy jsou to co zachovává seriálu stále tu původní šťavnatost, kdy se člověk ptal sám sebe, co to je za maníky a jak je možný že vůbec existují. Teď se to dozvídáme. ()

Reklama

Reklama