Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do nemocnice přivezou dívku po srdeční transplantaci. Dívka v tuto chvíli trpí opakovanými anafylaktickými záchvaty a lékaři nemohou najít původ jejích obtíží. Po dlouhém hledání House přijde s teorií, že dívčiny problémy jsou způsobeny cizopasníkem, pravděpodobně klíštětem. Aby svou teorii dokázal, musí se s pacientkou v doprovodu dr. Foremana zavřít ve výtahu. Klíště skutečně najde a tím je původ obtíží vysvětlen. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dvě epizody mě opravdu bavily. Sice by se daly vytknout nějaké chyby (stereotyp - tým navrhuje  diagnózy, veškeré pokusy o léčbu selžou, na poslední chvíli přijde House, který se nikdy nemýlí, s geniálním řešením), ale scénář je natolik dobrý a herecké výkony rovněž, že se nějaké chybičky dají velkoryse přehlédnout. V několika epizodách se řešil i osobní život hlavního hrdiny, jeho posedlost bývalou ženou. Teď jsou v popředí problémy jeho přítele Wilsona. Opustila ho žena, je v tíživé životní situaci a House mu poskytl dočasné bydlení. Jejich soužití je zábavné. I v této těžké situaci je přítomen humor, který člověk potřebuje, aby těžkosti života přežil. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Six months after the transplant, she doesn't need to be confined to a clean room.” “Six months without putting out, Dr. Cuddy doesn't NEED to wear thong panties, but it's not our call.” Ďalšia odbrzdená epizóda, v ktorej nebola o zábavu núdza. Scénka vo výťahu božia. Škoda len, že v realite nie je liečba kliešťovky taká jednoduchá ako tu. Diagnóza: Kliešťová encefalitída. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Půl roku bez rande už doktorka Cadiová taky nemusí nosit tanga a přitom je nosí pořád... Dost by mne zajímalo, jak to víte?" - "Jů, není divu, že jsi vzrušený. New-jerseyský kardiologický žurnál..." - "Ona v tom svým bláznění hledá smysl života..." ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama