Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do nemocnice přivezou postřeleného policistu s podivnými euforickými stavy. V průběhu léčení muže se doktor Foreman vypraví do pacientova bytu, aby tam našel něco, co lékařům v léčbě pomůže. Po svém návratu se však začne chovat stejně podivně jako policista. Z tohoto důvodu je izolován společně s pacientem. Ani biopsie Foremanova mozku však nic neukáže. Policista za velkých bolestí umírá a lékaři se snaží rychle najít něco, co zachrání Foremana. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle dvouepizoda je pro mne jednoznačný vrchol celého seriálu. Medicínsky to asi moc nesedí, ale hlavně první díl je napínák až do konce. I charaktery tady ještě nepůsobily nudně nebo otravně a člověk s nimi soucítil, na rozdíl od nadcházejících řad - to platí pro Cameronovou i Foremana. ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • House (Hugh Laurie) strelí mŕtvolu do hlavy a potom ho nasadí na prístroj MRI, aby zistil, či je guľka feromagnetická. Mohol len použiť magnet. (Pat.Ko)
  • Pri kontrole Foremanovej (Omar Epps) MRI si House (Hugh Laurie) všimne abnormalitu mozgovej kôry a ukáže na oblasť na MRI. Bohužiaľ ukazuje na okcipitálny pól, nie na cingulárnu kôru. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama