Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Foremanův stav se neustále horší a lékaři nevědí, co ho způsobuje. Sice správně objeví legionelu, ale ta nemůže způsobovat stav, ve kterém se Foreman právě nachází. Doslova na poslední chvíli, kdy se mu lékaři chystají provést biopsii mozku, House objeví příčinu obtíží. Ve staré nádrži nad policistovým bytem je voda kontaminovaná cizopasníky a ti způsobují pacientův stav. I když se Foremana podaří zachránit, zdá se, že bude mít následky. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne tak dobré jako předcházející díl, protože bylo jasné, že Foremana se nakonec podaří zachránit. Zato ovšem díl nemůže, ale zběsilé tempo prvního dílu přece jen trochu polevilo a třeba odlehčující příběh z kliniky tu byl totálně navíc. Jinak škoda závěru, kdyby Foremanovi zůstaly trvalé následky (jak konec naznačoval), tak to mohlo pro jeho postavu znamenat nějaký vývoj. Bohužel po pouhé 1 epizodě to bylo zapomenuto. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Je to po tretíkrát, čo sa objavil rodič jedného z Houseovho (Hugh Laurie) tímu. (Pat.Ko)
  • House (Hugh Laurie) hovorí: „Úroveň 3. Volal si Jackovi Bauerovi?“ Je to narážka na hlavnú postavu seriálu 24 (od r. 2001). (Pat.Ko)
  • Houseova (Hugh Laurie) veta „Ste naštvaný, že robím ordinačné hodiny? Páni, vo váš svadobný deň je to ako dážď,“ odkazuje na pieseň „Ironic“ od Alanis Morissette. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama