Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cuddyová chce po Houseovi, aby sloužil na ambulanci. V ohromném množství případů, které House musí řešit, zažije i několik spíše úsměvných momentů, ale i kuriózních situací. Má pacienta, kterému vlezl do ucha šváb, a malého chlapce, který spolkl magnet. Jeden z případů se ho však přímo osobně dotkne. Zdá se, že dívka, která vykazuje známky pohlavní nemoci, byla znásilněna. House s ní není zprvu schopen komunikovat, a to ani poté, co se mu ostatní lékaři snaží poradit. Dívka však odmítá jiného lékaře. House si k ní sám začne hledat tu správnou cestu až poté, co mu Cuddyová oznámí, že pacientka je v důsledku znásilnění těhotná. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelá epizóda, plná skvelých hlášok (najmä tých, ktoré neboli vtipné) a emočne dojala. -Čas všetko vyrieši.- -Nie, to činnosť, všetko vyrieši. Ak by sme nič nerobili, tak by ostalo všetko také aké je.- ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“I'm going to base this moment on who I'm stuck in a room with. It's what life is. It's a series of rooms and who we get stuck in those rooms with adds up to what our lives are.” Sentimentálnejšia epizóda, v ktorej tvorcovia opäť prezentujú emocionálnu stránku House-ovho charakteru, respektíve jej hľadanie. V hlavnej úlohe Katheryn Winnick aka Lagertha z Vikingov. Osobne preferujem buď časti so zapeklitejšími prípadmi alebo humornejším naladením. Ako obzvláštnenie série však neurazí… ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama