Reklama

Reklama

Dr. House - Série 5

(série)
Drama / Mysteriózní
USA, (2008–2009), 17 h 34 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

David Shore

Hrají:

Hugh Laurie, Lisa Edelstein, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jennifer Morrison, Jesse Spencer, Peter Jacobson, Kal Penn, Olivia Wilde, Christine Woods (více)
(další profese)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Tým zachraňuje pacienty, kteří se nakazili z orgánů jednoho dárce. House si hledá nové přátele. (Netflix)

Recenze (2)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při sledování čtvrté série jsem měl strach, že to půjde kvalitativně dolů. Ovšem pátá řada je naprosto inovativní. Ke konci se začnou dít věci, které naprosto nečekáte a úplný závěr (poslední dva díly) je pecka, takové rozuzlení nakopává hvězdu navíc. Jeden z těch mála seriálů (alespoň v době natáčení, kde se skutečně charaktery postav - především hlavní postavy rozvíjí a to dost uvěřitelně). ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Během čtyřky jsem si říkal, že House už musí jako seriál jít kvalitativně dolů. Základní princip "nemocný-bezmoc-geniální Houseův nápad-vyléčení" je praktikován stále dokola a zákonitě musí časem vykrádat sebe sama. Jenže pětka přišla s novými pravidly a je to skvělý. Léčení pacientů je sice hlavní náplní každého dílu, tyhle epizodní příběhy jsou ale pomalu a jistě potlačovány nosnějšími příběhy, které jsou provázané celým seriálem. Ve druhé polovině pětky se tenhle nový model dostává do takové dokonalosti, že jako divák vřískám nadšením. A poslední dva díly mění pravidla hry totálně. ()

Reklama

Reklama