Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ozbrojený muž v čekárně kliniky vezme House, Třináctku a pár dalších pacientů jako rukojmí a usídlí se s nimi v kanceláři Cuddyové. Muž tvrdí, že je dlouhodobě nemocný s nediagnostikovaným onemocněním, a vyžaduje lékařskou péči od nejlepšího doktora v nemocnici pod pohrůžkou zabití některého z rukojmích. House musí na nemocných pacientech dokázat, že léky, které mu chce dát, jsou v pořádku. Houseovo odhodlání určit mužovu diagnózu ohrožuje plán týmu SWAT ukončit tuto bezvýchodnou situaci. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Grogan odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když někdy vidím některou novější epizodu House, tak své celkové hodnocení tří hvězdiček často znovu promýšlím, protože mi ty epizody přijdou čím dál horší. Když pominu nemoc, která se snad jako jediná v celé sérii obejde bez symptomů, které by nemocnému způsobily stav (mdlobu, zástavu), kdy by mu mohl někdo snadno tu pistoli sebrat (jak příhodné, že zrovna tentokrát chybí, jinak by ten nesmysl skončil po 10 minutách), tak tu máme bandu nudných postav jako rukojmích, divného pacienta (v Housovi se snaží postavy psát rádoby psychologicky, ale často to působí tak, že se ty postavy prostě jen chovají divně a nelogicky), dementně a neschopně se chovající Cuddyovou (nic nového) a nakonec tu máme samotného House - je nad mé chápání, proč by s ním měl někdo sympatizovat, je to arogantní kretén, co se vytahuje na všechny okolo a přitom je to takovej zoufalec, kterej by se radši nechal zastřelit, než aby nezjistil příčinu problému, který se ho vůbec netýká. Neskutečně dementní epizoda... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • House (Hugh Laurie) odhaduje, že Trinástka (Olivia Wilde) má herpes – CDC odhaduje, že viac ako 80 % sexuálne aktívnych dospelých v Amerike má túto chorobu, pričom väčšina z nich je buď úplne asymptomatická, alebo má príznaky príliš mierne na to, aby to bolo vážne. (Pat.Ko)
  • Pôvodne odvysielané s obmedzeným prerušením reklamou. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama