Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K Houseovi a jeho týmu se dostane žena, která zkolabovala uprostřed hodiny kuchařského kurzu. K velkému překvapení se dozvědí, že je významná lékařka, proslulá výzkumem v oblasti rakoviny, která nedávno opustila kariéru, aby nalezla vlastní štěstí. Pacientčin stav se zhoršuje a bohužel se v té době zhoršuje i stav doktorky Hadleyové, která má Huntingtonovu chorobu. Začne trpět vážnými, život ohrožujícími reakcemi na experimentální, klinicky testované léky a nakonec oslepne. Naštěstí vysazení léků a zákrok, který Foreman a House provedou, vše v dobré obrátí. (TV Nova)

(více)

Recenze (1)

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • Keď Trinástka (Olivia Wilde) na vyšetrení s Foremanom (Omar Epps) povie „vlak, kačka“, jej ruky medzi zábermi menia polohu na jej tvári. (Pat.Ko)
  • Taub (Peter Jacobson) a Kutner (Kal Penn) vykonali CT vyšetrenie Dany Millerovej (Judith Scott), pričom našli hmoty v jej pľúcach, chrbtici a osrdcovníku. Pri prezeraní snímok s Houseom (Hugh Laurie) uvádzajú, že ide o klasický mezotelióm. Nesprávne: pleurálny mezotelióm v tomto pokročilom štádiu by už obalil pleuru oboch pľúc a predchádzali by mu pleurálne výpotky, ktoré by spôsobili ťažkosti s dýchaním a početné predchádzajúce zásahy. Táto prezentácia tiež nezodpovedá peritoneálnym alebo gonadálnym mezoteliómom. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama