Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlotte, která strávila posledních šest měsíců u smrtelného lože svého muže Eddieho, náhle zkolabuje. Oba jsou pro lékaře nemocnice Princeton Plainsboro záhadou, protože Eddieho stav se zlepší, zatímco Charlottin zhorší. I tak se zdá, že jejich životy jsou téměř u konce. House se však nevzdává, i když Kutner z jeho týmu spáchá sebevraždu. House objeví, že mužovy problémy byly způsobeny fungicidním onemocněním, které je dobře léčitelné. S ženou už to ale tak jednoduché nebude. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Kanee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záhada, kterou House nevyřešil. Kutnera jsem měl rád, škoda že to dopadlo takhle. Oficiální prohášení, proč se tak stalo : Kutner's suicide was scripted due to actor Kal Penn's decision to accept the position of Associate Director of the White House Office of Public Liaison in President Barack Obama's administration. ()

Grogan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotit nebudu, protože popravdě nevím jak. Na jednu stranu jsou tu slušné herecké výkony a epizoda poukazuje na nebezpečí "skrytých" sebevrahů, o kterých okolí nemá ani tušení, dokud se něco nestane. Na druhou stranu jsem na seriálu měl rád medicínské případy a třeba tenhle ty osobní příběhy hlavních charakterů naprosto zastiňují, až by člověk zapomněl, že tam vůbec byl. A hrozně blbě se sympatizuje s tak debilním hlavním charakterem, když v seriálu není nic jiného, co by to vyrovnávalo (jako tomu je třeba v Columbovi). Sám nic taky netušil, ale bude zbytku týmu předhazovat, že nic nepoznali, viní z neštěstí rodiče (docela se divím, že mu ten fotr nedal na místě přes hubu), otravuje známé a z celé tragédie dělá neštěstí o sobě ("já všechno vidím a všechno poznám, tohle jsem neviděl, já ztrácím svůj dar všechno vidět, já musím za každou cenu zjistit proč"). Jinak mi přišlo, že nejlepší herecký výkon odvedl představitel Tauba (a to ho normálně moc nemusím), který celý díl dělal, že se o Kutnerovu smrt nestará, abychom na konci viděli všechny ty skryté emoce. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (10)

  • House (Hugh Laurie) hovorí: "Usúdili ste to tak, že ste si zložili slnečné okuliare na pieseň od The Who?" Toto je odkaz na bežný zvyk Horatia (David Caruso) v seriáli Kriminálka Miami (od r. 2002), v ktorom Horatio Caine (David Caruso) dosť často zloží alebo nasadí slnečné okuliare počas piesne „Won't Get Fooled Again“ od The Who. (Pat.Ko)
  • Jeden z filmových plagátov vo Wilsonovej (Robert Sean Leonard) kancelárii bol nahradený plagátom k filmu Obyčajní ľudia (1980), ktorý je o tom, ako sa rodina vyrovnáva so smrťou jedného syna a pokusu druhého syna o samovraždu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama