Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cameronová odsune dovolenou s Chasem, aby požádala House o převzetí případu radikálního ekologického aktivisty, který s nevysvětlitelnými symptomy zkolaboval během protestní akce. Ten případ převezme a přinutí Cameronovou, aby léčbu vedla a provedla mnoho testů. Kolegům se dlouhou dobu nedaří zjistit příčinu. Až rozhovor s Wilsonem vnukne Housovi správnou myšlenku - onemocnění způsobily růže. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Peddro 

všechny recenze uživatele

Tentokrát je pacient neskutečně nesympatický, protože je to pomatený ekoaktivista. Na tyto fanatiky jsem bytostně alergický. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Foreman (Omar Epps) poznamenáva Cameronovej (Jennifer Morrison), že „House (Hugh Laurie) si už myslí, že život je škaredý, brutálny a dlhý,“ odkazujúc na citát filozofa Thomasa Hobbesa, že život je „osamelý, chudobný, odporný, brutálny a krátky“. Hobbes založil tradíciu spoločenských zmlúv, niečo, čo House nenávidí a čomu sa vyhýba za každú cenu. (Pat.Ko)
  • V epizóde je uvedené, že najtvrdšia kosť v ľudskom tele je stehenná kosť, je to mylné tvrdenie, pretože čeľusť je najtvrdšia kosť v ľudskom tele. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama