Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scottovi kvůli záchvatům přeťali spojnici mezi mozkovými hemisférami. Objevil se u něj syndrom odcizené ruky - levačku nekontroluje vůlí, ovládá ji jeho méně racionální pravá hemisféra. Jako by měl v sobě dvě osobnosti, které ale nekomunikují. Zkolabuje v restauraci a v nemocnici mu pak začnou selhávat játra a objeví se problém se sraženinami. Jeho levačka několikrát zlostně odhodila parfém, který Scott často používá. Ruka dokonce i uhodila jeho dívku, když mu deodorant přinesla do nemocnice. Jak se zjistí, obsahuje látku, která už u jiného člověka vyvolala srdeční potíže a záchvaty. Scott tedy operativní rozdělení hemisfér zřejmě vůbec nepotřeboval. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super epizoda na konec 5. série... Chlapík co s ním "nemluví " jeho levá ruka :)) Nakonec za ty symptomy může deodorant co to s ním přehání ;) House si myslí, že spal s Cuudyovou... Tak si není jistý, chce jí naštvat a to pořádně jak mu poradil Wilson! Pořád se mu to nedaří a tak si stoupne na ochoz a veřejně prohlásí, že s ní spal..!! Což jí opravdu naštve... :))) Nakonec si uvědomil, že je pořád závislí na Vicodinu a navíc se mu ukazují i mrtví kolegové... :(( "ne nejsem v pořádku..." to je snad poprvé co to řekl...! Epizoda končí jak svatbou tak tím, jak House nastupuje na psychiatrickou kliniku... Teda to je věcí na závěr 5. série musím uznat a zároveň jedna z nej zapamatovatelnějších dílů... ()

kopy123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VICODIN VS HOUSE 1:0 NA JEDNÉ STRANĚ SMUTNÝ HOUSE SI KONEČNĚ UVĚDOMIL SVOU ZÁVISLOST NA VICODINU A NASTUPUJUE NA LÉČBU, NA STRANĚ DRUHÉ VESELÁ SVATBA CHASE A CAMERONOVÉ. OPĚT MISTROVSKÝ ZÁVĚR, NUTÍCÍ POKRAČOVAT VE SLEDOVÁNÍ DALŠÍ SÉRIE SERIÁLU. ()

Reklama

Reklama