Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. část: House, zavřený v psychiatrické léčebně po detoxikaci, sabotuje léčbu i práci doktorů, svým chováním provokuje ostatní pacienty k nepředvídaným reakcím a celkově dává najevo, že si prosadí svou. To všechno až do chvíle, kdy Stevovi, který věří svým bludům, dá na chvíli pocítit naprosté štěstí, aby vzápětí poznal, že není připraven člověka ovládaného bludy uhlídat před ním samotným, a zaviní jeho těžké zranění. A v tu chvíli přijde zvrat. House si uvědomí, že potřebuje pomoc.
2. část: House začne dodržovat léčebný režim i přesto, že ho jeho spolubydlící Alvie označí za zrádce. Doktor Nolan ho přesvědčí, že by se měl učit důvěřovat lidem, navazovat vztahy. A kromě toho, že přestane manipulovat s ostatními pacienty a dokáže se omluvit zraněnému Stevovi, pozná House za pobytu v léčebně i radost z nově navázaného vztahu i bolest z toho, když vztah musí skončit. Ale tu bolest už neléčí Vicodinem, jak měl ve zvyku dřív. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě jedna z nejlepších epizod. Prostředí psychiatrické léčebny , zajímavé a dojemné osudy pacientů a především přátelský a empatický House. Jeho chování je tak jiné, než na jaké jsme byli zvyklí. Snad mu to vydrží. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Takže jsem fungující, jsem příčetný, racionální, schopný a neměl bych tady být!" - "Chcete to spravit, místo abyste šel dál..." - "Všichni jsme pitomci, tím je to tak zajímavé!" - "Nemůžete mě utěšit lízátkem, když mám odřený koleno!" ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda složená ze 2. dílů... 1.díl: začíná tam kde skončila 5. série... House na začátku dělá problémy doktorům :))) "víte, že tu nejste první nespolupracující pacient... " ;) Teda ten jim dává pěknou sodu :))) až je to pořádně zábavné... Chudák ten by si tu samotku mohl předplatit či se tam rovnou odstěhovat... :P Chudák pán volnosti ten teda dopadl, když skočil z ochozu na parkovišti... Vypadá to, že House už prozřel a chce se léčit...    2.díl: Pán volnosti dá nakonec hrající skříňku němé holce, která promuvi ;) hurá tak House si užil s vdanou, která se nakonec odstěhuje... House se nakonec vydá za ní, ale neuspěje... Díl končí jak opouští léčebnu... Tak snad mu to vyjde... ()

5bw 

všechny recenze uživatele

V podstate Prelet nad kukučím hniezdom iba s Housom. Táto epizóda sa mi do štýlu seriálu veľmi nehodila, bol to skôr film so šťastným koncom. Nebola zlá, ale videl som aj mnoho lepších. A niekedy som sa nudil, čo pri Housovi nie je zvykom. ()

Reklama

Reklama