Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tentokrát se do obtížné situace dostane Wilson. Se svým přítelem Tuckerem se každý rok účastní výročního lovu jako připomenutí zdolání rakoviny, kterou kdysi Wilson příteli vyléčil. Tehdy předpokládal, že Tucker má před sebou pouhých šest měsíců života. Na lovu však Tucker upadne v křečích na zem. Wilson zprvu nevěří Housovi, že se Tuckerova nemoc vrátila. Skutečně se nejedná o recidivu, situace je horší. Jedná se o novou formu rakoviny. Wilson přes protesty House nechá léčivou dávku zdvojit. Výsledkem je sice ústup rakoviny, Tuckerovi však selhávají játra. Situace je kritická, Tucker může během několika dnů zemřít... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • House (Hugh Laurie) pozerá televíziu, keď príde Wilson (Robert Sean Leonard) je počuť vetu „bushido of the heel“, je to odkaz na fiktívny seriál „Stiletto: Warrior Queen of Space“, ktorý sa spomenul v predchádzajúcej epizóde Známi neznámi. (Pat.Ko)
  • Na konci tejto epizódy Wilson (Robert Sean Leonard) hovorí: "Nie som tu kvôli hádke, House." House (Hugh Laurie) odpovedá: "Nie, správne, to je 12A." Toto je odkaz na skeč "Argument Clinic" od Monty Python, kde Michael Palin vyhľadáva hádku, ale je v nesprávnej miestnosti a je mu povedané: "Chcete izbu 12A, vedľa." (Pat.Ko)

Reklama

Reklama