Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékaři z nemocnice jsou povoláni k nehodě v centru města. Stavební jeřáb se zřítil na patrové parkoviště a v troskách je přes sto zraněných a mrtvých. House ošetřuje mladou ženu uvězněnou pod sutinami, která se musí rozhodnout, jestli obětuje nohu, kterou drtí zřícený nosník budovy, nebo bude riskovat život, aby si nohu zachránila. Tým zatím na Houseův příkaz odváží do nemocnice jeřábníka, který prý při práci usnul. Houseova intuice napovídá, že zřejmě nešlo o obyčejný mikrospánek... (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nervy drásající a zároveň dojemná epizoda. House projevil soucit, empatii, velkou odvahu. Udělal všechno, co bylo v jeho silách, udělal vlastně nemožné, a přesto nakonec jeho pacientka zemřela. House je v tak špatném psychickém stavu, že chce sáhnout opět po drogách. Ztrácí Wilsona, žena, kterou miluje, se zasnoubila. Příliš mnoho ztrát. ()

kopy123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

PO NEKONEČNÉM VZÁJEMNÉM FLIRTOVÁNÍ A POPICHOVÁNÍ KONEČNĚ LÁSKA HOUSE A CUDYOVÉ VYŠLA NAJEVO, ZKRTÁTKA MOMENT NA KTERÝ JSME VŠICHNI ČEKALI OD ZAČÁTKU SERIÁLU. NAVÍC VELMI EMOTIVNÍ ZÁCHRANA ŽENY UVÍZLÉ POD HROMADOU SUTIN, BOHUŽEL S TRAGICKÝM KONCEM. ()

Reklama

Reklama