Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House je doma s Cuddyovou a ošetřování plynule přejde v milování. Rozhodnou se nejít příští den do práce a užít si samoty ve dvou. Z toho je značně roztrpčený nový asistent Cuddyové, který nedokáže sám udržet nemocnici v chodu. Navíc si Třináctka bere časově neohraničené neplacené volno a hodlá odletět do Evropy. Sama o důvodech svého odchodu mlčí, ale spekuluje se, že by se mohla pokusit podstoupit v Římě experimentální léčbu Huntingtonovy choroby. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Kanee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

´´Takže pokud tohle není rozchod, půjdu teď domů.´´ ´´Miluju tě.´´, vyřkl Gregory a já věděl  že tohle je můj favorit na nejlepší díl v Housovi doposud. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ahoj, tady Gregory House. Nemůžu přijmout váš hovor, nechte mi vzkaz. Jestli je to Wilson, je mi dobře. Nevraždím se, neberu drogy, dobře zvládám ztrátu své poslední pacientky, takže si jdi po svejch a nestarej se. Píííííp." :) ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • House (Hugh Laurie) sa pokúša otvoriť fľašu pomocou meča amerického dôstojníka námornej pechoty, Mameluke, pravdepodobne je to rodinné dedičstvo jeho otca. (Pat.Ko)
  • Na začiatku 7. série sa kvôli nedávnym zmenám v obsadení zmenili úvodné titulky. Scéna s jazerom, kde bolo pripísané meno Jennifer Morrison (Cameronová), sa odstránila, rovnako aj scéna, v ktorej House (Hugh Laurie) kráča so svojím prvým tímom. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama