Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékaři mají v péči bezdomovce, jehož příznaky ukazují na vážný neurologický problém. House ho léčí jen tak mimochodem vedle příprav na svatbu s novou známostí, která potřebuje zelenou kartu. I když se tým snaží sebevíc, příčiny pacientových podivných projevů nemůže najít. Pomůže až Houseův objev, že pacient má alergickou reakci na zdravou stravu. To už je však House ženatý. Wilson ví, že se žení proto, aby potrestal Cuddyovou. Další šok zažijí lékaři, když vyjde najevo identita pacienta, který mezitím uprchl z nemocnice. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový ten případ, kdy mají doktoři vyloženě dobrý pocit z odvedené práce a vyléčení pacienta. Zvláště když s jeho diagnózou souvisely i jeho stravovací návyky. Jinak, ač je Houseovo manželství motivováno oboustranně z jiných než obvyklých důvodů, je třeba říci, že snoubenka mu byla ve všech scénách oporou. ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • House (Hugh Laurie) hovorí, že cerebelárna ataxia je príznakom Parkinsonovej choroby. Čo vôbec to nie je pravda. (Pat.Ko)
  • Po požiadaní Cuddyovej (Lisa Edelstein), aby urobila niečo nezákonné, House (Hugh Laurie) začne opúšťať svoju kanceláriu a hovorí k Dominike (Karolina Wydra): "Sever, slečna Teschmacher!" Slečna Teschmacher bola asistentkou Lexa Luthora vo filme Superman (1978). House v podstate naráža na záporného génia Lexa Luthora s Dominikou ako jeho asistentkou. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama