Reklama

Reklama

Dr. House - Série 8

(série)
Drama / Mysteriózní
USA, (2011–2012), 16 h 8 min (Minutáž: 44 min)

Tvůrci:

David Shore

Kamera:

Gale Tattersall

Hrají:

Deborah Lacey, Ivo Nandi, Melanie Lynskey, Alexis Raben, Hugh Laurie, Odette Annable, Thom Barry, Sebastian Sozzi, Jaleel White, Michael Massee, Michael Paré (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Geniální, ale čím dál protivnější doktor House při určování diagnóz odvádí práci, za kterou by se nemusel stydět žádný detektiv, a v nemocnici dál dělá úplné zázraky. (Netflix)

Recenze (12)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spolu se 6 rozhodně nejslabší série, ale ne extra zásadně. Ve finále mě potěšil již před těmi x lety návrat starých známých postav, ale nikdy jim zkrátka neodpustím, že opomněli Lisu Edelstein, jednu z mých nejoblíbenějších postav. Kal Penn totiž taktéž opustil seriál dost narychlo, ale přesto se ve finále objevil..7/10 ()

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I should have spent my life being more like you. Should have been a manipulative, self-centered, narcissistic ass who brought misery to everything and everyone in his life." "You'd still have cancer." "Yeah, but at least I'd feel like I deserved it." SPOILER ALERT: House se charakterově vrací do první série a není absolutně nikoho a ničeho, kdo by ho zastavil před zničením všeho buildupu seriálu. Vicodin proudí žilou a panáci okolo nejen že systematicky přitakávají, ale už ani nerozporují Housovo šílenství (FOREMANE!!). Chase poslušně naplní již třísériová očekávání vyplnění Houseových bot po jeho smrti/odchodu, Cuddy není zmíněna v jediném smysluplném dialogu a zbytek vedlejších postav buď stojí vývojem zaprd, nebo nemají vlastní obtisk. Abych tedy sesumarizoval osm sérií téhle jinak boží, božsky napsané telenovely se spoustou vynikajících aspektů: ten narcisistický, manipulativní, nakonec skutečně nevykoupitelný zmrd s božským komplexem si za všechno může sám a ublížil každému ve svém okolí, a přesto se i na konci seriálu zvládne vyhnout trestu nebo pokárání. Pozitivní emoce jsou jen iluze. A já naivní idiot, který právě utopil 130 hodin v netrpělivém očekávání hořkosladké katarze a autorského záměru, které nikdy nedorazily. Tři hvězdy jsou za ustálenou kvalitu dramat ve druhé polovině série. Kdyby nebyla závěrečná a neuzavírala kruh, byla by obstojná. I tak ale úplné finále brutálně zklamalo. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nudnější než 7.série...přesto poslední dva díly House jsou na jasných 5* velká škoda že nebyla skvělá celá tahle série jako tyhle dva poslední díly. Každopádně,alespoň proběhlo ukončení tohohle skvělého seriálu povedeným a emočním posledním díle,kde konec opravdu překvapil. (Myslím úplně poslední scénu) ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechtěl jsem věřit, že poslední série je o tolik slabší, než všechny ostatní. Po shlédnutí musím, bohužel, dát tomuto názoru za pravdu. Pár epizod mělo šťávu (vězení), ke konci jsem byl dokonce hodně smutnej z osudu jedné z postav, ale i tak už to bylo slabší. Škoda. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmička je o poznání slabší, o tom žádná. Hodně tu chybí Cuddyová i 13cka. Holky holky prostě nenahradily jak do krásy, tak ani do zajímavosti postav. Přesto jsem ale čekal mnohem horší závěr, byl jsem nervózní, ale i když bych si představoval větší emoční dopad závěru, musím pokývat hlavou a rozloučit se s legendou, kterým House bezpochyby byl. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně se tahle řada líbí. Foreman snažící se najít způsob, jak řídit House a využívající k tomu všechny znalosti, které během praxe u něho pochytil. Chase, který se tím vyloženě baví. Poněkud divná doktorka Parková a k tomu flegmatická Adamsová, která vždy v pravou chvíli vytáhne nějakou suchou hlášku. ()

BORKLASER 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání všech dílů,musím říct že 8 serie není nejhorší jak sem vždy říkal je tu hodně silných momentů...Hlavně když si člověk vezme charakter House který se vyléčil z závislosti aby navázal vztah s někym který ho zase jen přivede k závislosti a do vězení...je tu pár super dílů jako například posledních 5 epizod...chybí tu nejvíc Cuddyová..kdyby neodešla o čemž se vědělo už v 7 série...mohlo to celé dopadnout jinak a 8 série mohla být i nejlepší ze všech. ()

LucillaP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K celé poslední sérii jsem byla zpočátku hodně kritická. Už koncem sedmé série jsem si říkala, že seriál začal směřovat někam, kam jsem mu to nepřála. Takže jsem poslední sérii vyhlížela dost skepticky. Ale musím uznat, že ačkoli střední část byla pro mě hůř stravitelná, poslední čtyři díly výsledný dojem naprosto zachránily. Pokud by celá série měla kvalitu a atmosféru posledních epizod, byla by to sice neuvěřitelná emoční ždímačka, ale byla by to jedna z nejlepších sérií seriálu. Takhle jen velmi kvalitní rozloučení s jednou legendou. ()

killberrybil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po znovushlédnutí chápu, proč jsem v půlce osmé série napoprvé skončil. Pořád to samé dokola plus spostu nesmyslů a rádoby morálních poučení. Nebylo to ono, ale konec přesto důstojný. ()

Reklama

Reklama