Reklama

Reklama

Dr. House - Série 8

(série)
Drama / Mysteriózní
USA, (2011–2012), 16 h 8 min (Minutáž: 44 min)

Tvůrci:

David Shore

Kamera:

Gale Tattersall

Hrají:

Deborah Lacey, Ivo Nandi, Melanie Lynskey, Alexis Raben, Hugh Laurie, Odette Annable, Thom Barry, Sebastian Sozzi, Jaleel White, Michael Massee, Michael Paré (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Geniální, ale čím dál protivnější doktor House při určování diagnóz odvádí práci, za kterou by se nemusel stydět žádný detektiv, a v nemocnici dál dělá úplné zázraky. (Netflix)

Zajímavosti (127)

Dr. House (2004) (seriál)

  • Během prvních dvou sérií pobíral Hugh Laurie (House) 100 tisíc amerických dolarů za epizodu, ve 3. a 4. sérii už to bylo 300 tisíc dolarů a na začátku 5. sezóny se stal se 400 tisíci dolary za jeden díl nejlépe placeným televizním hercem. Od 8. sezóny pobíral 700 tisíc dolarů za epizodu, díky čemuž se stal v té době společně s Ashtonem Kutcherem ze seriálu Dva a půl chlapa  (od r. 2003) nejlépe placeným aktivním hercem. (gogos)

Dr. House - Zpověď (2011) (epizoda) (S08E05)

  • Na začátku je vyhlašováno ocenění občana města. To probíhá na náměstí, které bylo ústřední lokací natáčení seriálu Posel ztracených duší (od r. 2005), hlavně v prvních sériích. Za vyhlašovatelem jsou k vidění sochy vojáků, které byly v jedné z epizod Posla ztracených duší slavnostně odhaleny při příležitosti návratu vojáka z války v Iráku. V PZD byla umístěna uprostřed parčíku. Zároveň si lze všimnout i typického altánku, který se v PZD objevoval také často. (Calwen22)

Dr. House (2004) (seriál)

  • Pôvodne mal mať seriál 9 sérii, avšak Hugh Laurie (Gregory House) nemal na výber a musel dohrať svoju rolu len do 8. série. Dôvodom bol jeho skutočný problém s nohou, ktorý mal kvôli neustálemu krívaniu v seriáli. Dokonca hrozilo, že príde o koleno. (readan)

Dr. House - Transplantace (2011) (epizoda) (S08E02)

  • Bývalý priateľ Wilsonovho (Robert Sean Leonard) pacienta sa volá Bobby, ktorý je opísaný ako zábavný, ale alkoholik, a jeho priateľka s ním tiež pila, aby sa zabavila. Týka sa to postavy zo seriálu Priatelia (od r. 1994) zábavného Bobbyho, s ktorým Monica (Courteney Cox) predtým chodila. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama