Reklama

Reklama

Dr. House

(seriál)
Drama / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 129 h 31 min (Minutáž: 42–90 min)

Tvůrci:

David Shore

Hrají:

Hugh Laurie, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jesse Spencer, Lisa Edelstein, Jennifer Morrison, Peter Jacobson, Olivia Wilde, Kal Penn, Odette Annable (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(176)

Obsahy(1)

Dr. Greg House s týmem specializovaných mediků léčí pacienty se zvlášť komplikovaným virovým onemocněním. Jeho diagnostické metody jsou jedinečné a když jde o život, je on a jeho tým schopen porušit jakákoliv pravidla. (TV Nova)

Recenze (1 576)

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Podarený seriál. Konečne nejaké dielo z nemocničného prostredia, ktoré obsahuje okrem dramatických situácii, aj trochu vtipu a nadhľadu. . ()

ex.it 

všechny recenze uživatele

Vlastně on ten seriál sám o sobě není nijak výjmečný a skvělý, ale ty čtyři hvězdičky patří právě doktorovi, díky kterému na další a další díly vůbec koukám. Ten arogantní, chladný a věčně zamračený doktor je vlastně magnetem na sledovanost :) ()

n3uro 

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle je špička - co se týče melancholicko-sarkastického komediálního stylu. Pamatuju si jak sem si odpíral v dřívějších dobách se na tento skvost vůbec podívat, dnes vím jaká to byla chyba. ()

Smidak 

všechny recenze uživatele

Dle mého nejkomplexnější seriál - chytrý, zábavný, napínavý, dokáže být vážný i nenuceně dojemný a to všechno z něj dělá můj TOP seriál. Není třeba dodávat nic víc. 101% ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší seriál súčasnosti. Každý týždeň netrpezlivo čakám na nový diel a letná seriálová pauza ma ubíja :-). Sebecký Gregory House a jeho neustály boj s kolegami o to, kto má pravdu, stále sa vyvíjajúce postavy a vzťah House vs. Cuddy, vždy optimistický Wilson. Kvalita postupom sérií neupadá, naopak si myslím, že seriál je stále lepší. Angličan Hugh Laurie by mohol v USA učiť, ako sa má hrať. Klobúk dolu. ()

maar 

všechny recenze uživatele

Dr. House je moje srdeční záležitost, každej díl hltám jak malej kluk. Už nejen proto, že mi je povahově dost podobnej a to mě těší 1000x víc :D Luxusní seriál a jen tak dál! Sice je pravda, že v realitě by to nebylo dost dobře možný, ale co, na to sere pes ;) ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluju tento seriál, hned od prvních dílů se mi líbil. Hugh je jako House naprosto nepřekonatelný! Dokonce i s Cuddy se mi moc líbili. Škoda že to scénáristi viděli trochu jinak... ale jasně, o tomhle to nebylo. První série jsou top, další trochu slabší, ale i tak mě to bavilo vždy a v každém sérii bylo něco nečekaného. Když jsem si celý seriál pustila už asi 3x komplet, to asi taky o něčem vypovídá. Je to srdcovka. ()

Joppo88 

všechny recenze uživatele

Skvelé, fenomenálne, jedinečné - navyše - vďaka sarkazmu a čiernemu humoru Dr. Housa sa tento seriál v mnohom líši od iných seriálov z nemocničného prostredia. Bizardnosť prípadov a ich riešenie s pomocou celého Housovho týmu diváka prikovajú do kresla... H. Laurie bol naozaj skvelou voľbou - ani v jednej časti si nedovolil slabý výkon! Nedá sa inak, ako dať najvyššie hodnotenie! ()

Jordan.17 

všechny recenze uživatele

Byla to dlouhá cesta, všechna čest Hugh Lauriemu a režisérům. Když jsem ten seriál sledoval v začátcích, zajímaly mne většinou hlavně ty kuriózní lékařské případy, s postupem času jsem ale víc a víc začal přicházet na chuť těm vztahovým zápletkám a věcem okolo hlavní postavy. S čistým svědomím mohu tento seriál posunout výše ve svém seznamu oblíbených, protože jak už tomu bývá, o mrtvých jen v dobrém ;) ()

fogs 

všechny recenze uživatele

Konec? Cože? Už? Všichni lžou, takže ani tohle není konec. Ale přeci jen pokračování se k nám asi nedostane, i kdybychom hodně chtěli, jak Mick Jagger jednou řekl: "You can't always get what you want." House je velice silný charakter, kterého si zamilovalo spoustu lidí, ale doopravdy: byl to sobecký a zatrpklý zmetek, který však uměl skvěle pobavit, ale i poučit; o tom, že drogy jsou špatné! Lehce zvládl zastínit ostatní postavy, ale třeba Wilson tam byl vždycky taky a bez něj by byl House poloviční. Nakonec snad všichni odpustí, někdy zdlouhavé diagnostiky všech možných nemocí, ze kterých jde hlava kolem. Po těch 8 řadách mě stále každý díl fascinoval, takovou moc nemá hodně seriálů téhle doby. Díky a tleskám :) ()

joker30 

všechny recenze uživatele

Ďalší skvelý seriál, má síce občas v sebe dosť nonsensov ale v podstate ho ťahá k dokonalosti výkon hlavného predstaviteľa. Arogantný narcis , ktorý je ale taký geniálny, že si ho musíte obľúbiť a ku popuku všetkých má vždy pravdu :) ()

bif 

všechny recenze uživatele

Až mi někdo poukáže "lepší" a "charismatičtější" seriál z lékařského prostředí, tak mu stejně nebudu věřit, že tohle něco překoná. ()

red_spirit77 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne najobľúbenejší seriál. Mám najradšej takýto druh humoru a medicína ma vždy fascinovala. Hugh Laurie svojím nenapodobiteľným sarkazmom je naozaj v skutku originálny, vždy pobaví a zdvihne náladu. Taktiež netreba zabúdať na jeho nedocenení tím uznávaných odborníkov, ktorý to naozaj nemá jednoduché, popri jeho znechutení zo života. :-) Ak by som mal len jeden seriál ohodnotiť na šesť hviezdičiek bol by to práve Dr. House... ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriály podobného druhu príliš nesledujem, ale konkrétne pri tomto mi stačilo pár epizód, aby som ho začal sledovať pravidelne, pokým je možnosť. House je výborný lekár, ale ako psychológ by zhorel ako Reichstag. ()

Cheeker 

všechny recenze uživatele

Mmm... Jennifer Morrison a Olivia Wilde. Navíc cynický a sarkastický Hugh Laurie a nemoci všeho druhu. Každý díl je jiný, ale i přesto má posloupnost. Nějaké základní a poměrně běžné nemoci, dále prolezeme byt pacienta a dál zkoušíme, co vydrží, ale i tak to na atraktivitě seriálu neubírá. ()

VerenaLord 

všechny recenze uživatele

Dr. House je muž každým coulem - nepříjemný, sarkastický, ironický a protivný. Přesto jeho chování vyvolává úsměv na tváři, leckdy tolik, že až tečou slzy. House je nesnášenlivý génius, občasný poživatel pilulek proti bolesti a starý mládenec. Jeho speciální přístup k pacientům vyvolává nevoli jak nadřízených, tak příbuzných pacientů, ale většinou vše končí šťastným uzdravením. ()

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

20.08.2020

Olivia Wilde se poslední roky věnuje spíše režii než hraní, a po úspěchu s filmem Šprtky to chtěj taky se z ní v Hollywoodu stalo horké zboží. Není divu, že si jí tak vyhlédlo studio Sony, jež se jí… (více)

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Academia film Olomouc 2009

Academia film Olomouc 2009

13.03.2009

Od 14. do 19. dubna 2009 budete opět moci „vidět a vědět“. Tak jako každý rok, i letos proběhne v hanácké metropoli festival populárně-vědecké a dokumentární kinematografie. O tom, že AFO není úzce… (více)

Reklama

Reklama