Reklama

Reklama

Dr. House

(seriál)
Drama / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 129 h 31 min (Minutáž: 42–90 min)

Tvůrci:

David Shore

Hrají:

Hugh Laurie, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jesse Spencer, Lisa Edelstein, Jennifer Morrison, Peter Jacobson, Olivia Wilde, Kal Penn, Odette Annable (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(176)

Obsahy(1)

Dr. Greg House s týmem specializovaných mediků léčí pacienty se zvlášť komplikovaným virovým onemocněním. Jeho diagnostické metody jsou jedinečné a když jde o život, je on a jeho tým schopen porušit jakákoliv pravidla. (TV Nova)

Recenze (1 576)

kobe.AIR 

všechny recenze uživatele

Ale jo, Dr. House má občas pěkně jedovatý hlášky. Ale kvůli tomu mám dát tomuhle výtvoru pět hvězdiček? Vždyť je to ubohost. Schválně si dělejte čárky, kolik latinských výrazů, o kterých nevíte ani zbla co znamenají, za jeden díl uslyšíte. Postavit seriál na ironických hláškách a předčítání latinsko-českého lékařského slovníku, to prostě nestačí. ()

Sekel 

všechny recenze uživatele

Cynicky, odosobneny, nelitostny a vetsinou zbytecne kruty mrzak, fetak a hrdina tohoto, jinak velmi mileho serialu vam zaruci, ze se ani u jednoho dilu nebudete nudit a vetsinou se budete i smat, to podle toho, jak moc mate radi cernohumorne hlasky. Vetsina roli sedla hercum na telo a producent Singer si umi zajistit neutuchajici zajem divaku. O proti ostatnim "doktorskym" serialum velmi nekompromisni. ()

crow-x 

všechny recenze uživatele

Co k tomuto napsat, kdo neviděl nevěřil by jak se dokážete mezi "umírajícími" zasmát "krutým" vtipům. Hugh Laurie v tomto seriálu opravdu exceluje, ostatně jako všichni jeho herečtí kolegové. Jeden z mála seriálů který mohu sledovat znovu a znovu a pořád se u něj smát. ()

BuFuII. 

všechny recenze uživatele

První a snad i první polovina druhé serie si zaslouží 5 hvězdiček. Bohužel kvalita následujících dílů má sestoupnou tendenci. Dokonce hlavní hrdina začíná bejt dost ordinerní a predevším už není skoro vtipnej. Ze začátku jsme se mohly setkat se zajímavými diagnostickými oříšky, ale v pozdějších dílech si o nich můžem jenom nechat zdát. A tak celkově dávám 4 a čtvrt hvězdy ()

Gwilwen 

všechny recenze uživatele

Když jsem začala Dr. House sledovat působil na mě v záplavě lékařských seriálů jako zjevení. Napohled nepříjemný, kulhající morous, který vylečí každého, ale být jeho pacientem byste asi nechtěli. To tu ještě nebylo. Jenomže kostra příběhu zůstavá v každém díle stále stejná - zákeřná a tajemná nemoc, tři až čtyři špatně zvolené formy léčby, jedna až dvě tajné domovní prohlídky (neoprávněné) a potom léčba konečně zabere. Zatím nechávám čtyři, na Jesseho Spencera se pěkně dívá. ()

Jamall 

všechny recenze uživatele

Do poloviny čtvrté série (díl vybrání nového týmu) je to jasných pět hvězd. Po tom do konce šesté série to bylo za čtyři. No a na počátku sedmé série mi to ani nestálo za hodnocení a nedokázal jsem se přinutit sledovat dál. ()

TA.boy 

všechny recenze uživatele

Seriál jak má být. je jen o trošku slabší než jeho konkurent prison break , ale i tak je to prostě pecka. A mezi seriály z doktorského prostředí elita. ()

Danielitto 

všechny recenze uživatele

Sice je každý díl víceméně o tom samém (zvláštní pacient s ještě divnější nemocí), ale rozhodně se na to dobře kouká, fakt dobře. Jo a ještě sem nezmínil, že postava Dr. House je opravdu výjimečná. Každý ho miluje i nesnáší... ()

mr.sulas 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější seriál!Ponořil jsem se do něj a našel svatý grál.Je to brilantní dílo!Hugh Laurie snad už nemůže být lepší,skvělý výběr hereckého obsazení hlavního "hrdiny".Překvapí,ikdyž si člověk myslí,že překvapit nemůže!Jsem unesen! ()

Zabuza 

všechny recenze uživatele

Ku koncu 4. série zdvíham svoje hodnotenie na plný počet. Posledné dva diely mi vyrazili dych, spolu so skvelou hudbu počas celých štyroch sérií. Naposledy som cítil také emócie pri záverečnom diely M.A.S.H.u. ()

l.bejk 

všechny recenze uživatele

Jelikož na to nekoukám pořád tak i stejně musim dát plnej počet,protože každej díl co se viděl byl fakt dobrej. ()

Riker 

všechny recenze uživatele

Netradiční podívaná z tradičního nemocničního prostředí. Mistrovsky zvládnutý scénář přesně sedí Hughovi Lauriemu a jeho hlášky jako Dr. House jsou opravdu odzbrojující. ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

House: "Máte v sobě parazita." Pacientka: "Něco jako tasemnici?" House: "Podívejte, má vaše oči. Máte na odstranění toho parazita zhruba měsíc, pak to bude nezákonné, až na několik států. Ale nebojte se, není to tak hrozné, někteří lidé tomu dávají jména, oblékají do šatiček a vozí v kočárku." ()

jukyn 

všechny recenze uživatele

Co říci o tomto seriálu...každý díl se jedná o to samé:"Pacient se symptony a dr.House, který ho 3/4 dílu zabíjí svojí léčbou, aby ho v posledních deseti minutách zachránil" Avšak a hlavně díky "bohu" o to tu nejde, jde o peprný humor a sakrasmus hlavního hrdiny, kterému vydatně přitakávají a hlavně oponují ostatní postavy. Ale to nejpodstatnější je hlavní dějová linie, která se vyvíjí do směru, který by neočekával ani dr.House. Tento seriál patří již nyní do zlatého fondu kinematografie a věřím, že nebude nikdy zapomenut, stejně jako dr.House umře se smrtí p.Lauriho.Závěrem bych chtěl dodat, že jistě nejsem sám, kdo se chce stát a ztotožnit s Housem, jelikož jak ho ostatní v seriálu nesníší, tak my fanoušci ho milujeme, nebo snad zbožňujeme?To enchám na každém z vás.Jediné co mohu je dát 100% a doporučit opravdu každému tudíž od 1-99let ()

Jazz150 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál který závisí na jediném člověku. Hugh Laurie tuhle roli zahrál skvěle a tak si můžeme vychutnávat ironického, chladného ale také citlivého doktora, který je i vtipný. Po Lost a Prison Break rozhodně nejlepší seriál! ()

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

20.08.2020

Olivia Wilde se poslední roky věnuje spíše režii než hraní, a po úspěchu s filmem Šprtky to chtěj taky se z ní v Hollywoodu stalo horké zboží. Není divu, že si jí tak vyhlédlo studio Sony, jež se jí… (více)

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Academia film Olomouc 2009

Academia film Olomouc 2009

13.03.2009

Od 14. do 19. dubna 2009 budete opět moci „vidět a vědět“. Tak jako každý rok, i letos proběhne v hanácké metropoli festival populárně-vědecké a dokumentární kinematografie. O tom, že AFO není úzce… (více)

Reklama

Reklama