Reklama

Reklama

Dr. House - Série 7

(série)
Drama / Mysteriózní
USA, (2010–2011), 16 h 50 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

David Shore

Kamera:

Gale Tattersall

Hrají:

Lesley Fera, Suzy Cote, J.R. Cacia, Chris Conner, Emily Hahn, Hugh Laurie, Lisa Edelstein, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Peter Jacobson, Jesse Spencer (více)
(další profese)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Starý mrzout House dá šanci vztahu s doktorkou Cuddyovou. Brzy ale zjistí, že se to neblaze podepisuje na jeho práci v nemocnici. (Netflix)

Recenze (7)

dan4815 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož si už nepamatuji osmou sérii, nemohu to s určitostí říci, ale sedmá série je zatím tou nejslabší vůbec. Žádný převratný opening, žádný převratný konec. Třeba konec páté série a začátek šesté je velmi emotivní. Když si to vezmu, tak scénáristé téměř od začátku seriálu každou sérii něčím završili. Konec čtvrté? Umírání a konec přátelství. Konec páté? Přiznání si porážky. Začátek šesté? Skvělá hudební nálož od Radiohead podkreslující Houseův boj se sebou samotným. Boj s absťákem a postupné pochopení, že jít proti systému se nemusí vždy vyplácet. Sedmá série přišla se vztahem mezi Cuddy a Housem. Dalo se to čekat. Lisa již v seriálu nechtěla nadále působit, a tak divákům museli přinést dávku dramatu. Za mě to ale moc dobře nefungovalo. Vůbec jsem tomuto mezilidskému vztahu nevěřil, nicméně tvůrci se snažili o maximální vyždímání. Když v předešlých sériích seriál odbočil od pacientů, tak nutně nelékařská témata nebyla na sílu. Skvěle doplňovala nemocniční prostředí. Určitě si diváci všimli, že s každou další sérií se autoři upínali stále více na mezilidské vztahy. Sedmá série byla už takovou lepší telenovelou. Únava pisatelského týmu je více než zjevná. Finální díl je velmi znepokojující a docela to kazí dřívější skvělou scénáristickou práci. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (147)

  • House (Hugh Laurie) nosí doktorský plášť v tejto epizóde už piatykrát. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama