Reklama

Reklama

Dr. House

(seriál)
Drama / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 129 h 31 min (Minutáž: 42–90 min)

Tvůrci:

David Shore

Hrají:

Hugh Laurie, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jesse Spencer, Lisa Edelstein, Jennifer Morrison, Peter Jacobson, Olivia Wilde, Kal Penn, Odette Annable (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(176)

Obsahy(1)

Dr. Greg House s týmem specializovaných mediků léčí pacienty se zvlášť komplikovaným virovým onemocněním. Jeho diagnostické metody jsou jedinečné a když jde o život, je on a jeho tým schopen porušit jakákoliv pravidla. (TV Nova)

Recenze (1 576)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Konečně nemocniční seriál, který stojí za to!!! Doktor, který sice pacienty léčí, ale každému z nich jejich nemoc z celého srdce přeje. Proč by se taky měli mít líp, než ostatní, že ano? Docela rád bych viděl doktora House při návštěvě Nemocnice na kraji města. Až někdy někdo zase potkáte Medaka, Singera nebo Alexandera, nezapomeňte jim to doporučit!;) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Mně připadá,že jsou všechny epizody natočené podle nějakého vzorce.Tudíž všechny probíhají stejně a to mě prostě nebaví.Objeví se případ,který zprvu vypadá jako těžký oříšek,řeší se,zkouší se a nakonec na všechno náš geniální doktor House přijde.Přitom nás pobaví pár vtípky=arogantními kecy,kterými dává všem najevo,že je víc než oni.Jak se říká sto lidí,sto chutí a tohle rozhodně není můj šálek kávy. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Niekedy by som ho zabila, často mi vadia niektoré klišé (napr. pravidelné momenty inšpirácie počas rozhovoru o ničom alebo to ako večne rozoberajú svoje sexuálne a iné problémy, keď majú vyšetrovať) a občas sa pristihnem, že mám veľkú chuť ľubovoľnej z postáv povedať "Si idiot" a Housovi tiež.... ale je to dobrý seriál :-) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál a "britský" humor + sympatický Hugh Laurie + zajímavé případy nejen nemocniční ale i soukromé = skvělý seriál. Po zhlédnutí všech tří řad musím konstatovat, že každá série má něco do sebe, takže se v každém díle zasmějete a pouvažujete. Čtvrtá série: Po třech dílech čtvrté série musím říct, že ačkoliv mi Houseův tým chybí, proces vybírání nového týmu má hodně co do sebe. Uvidíme, jestli se to udrží i nadále. EDIT: Přiznám se, že jsem si myslel, že poté, co odejde Houseův tým, tak tenhle seriál půjde do kytek. Ale mýlil jsem se a moc!!! Po zhlédnutí všech 16 dílů čtvrté série, musím uznat, že poslední dvoudíl "House's Head" a "Wilson's Heart" bylo to NEJLEPŠÍ, co jsem zřejmě z House viděl. Nejenom skvělé hlášky, ale skvělý příběh!!! Jsem opravdu zvědavý na pátou sérii! Pátá série: Srdcervoucí, geniální, vypointované, dokonalé… Já nemám slov. Některé díly jsou "jen" skvělé, některé jsou naprosto geniální, hlavně, jak to bývá u House zvykem, konec. Já prostě tento seriál miluju a je to snad jediný současný seriál, u kterého prostě a jednoduše nemůžu určit nejlepší sérii, to fakt se mi nestává!!! Protože kdybych ji určil, tak bych ukřivdil jiné sérii… Tohle je špička mezi seriály a těm lidem, kteří to zavrhnou s tím, že to jede podle šablony, vzkazuji: "Vy pro stromy nevidíte les!", jinak byste dávno pochopili, že o tomhle fakt House není. Je to o charakterech, které se neustále vyvíjejí, nejsou ploché a jsou uvěřitelné. Šestá série: Tam, kde některé seriály končí, House pokračuje a udržuje si laťku i v šesté sérii. A tahle řeší především vztahy. Nebudu tu spoilerovat, stačí snad jen říct, že se nemůžu dočkat sedmé. Sedmá série: Tak nevím, ale tohle je poprvé, co se spíše bojím nové série, než abych se na ni těšil. A opět tu nebudu spoilerovat, abych vám nezkazil překvapení, protože v této sérii se toho stane poměrně dost, ale ten konec… jsem zvědavý, jak se s tím scénáristé vypořádají a jestli osmá série bude opravdu poslední sérií tohoto seriálu. Jsem zvědavý, ale jak už jsem napsal výše, opravdu se bojím, co nám osmá série přinese. Osmá série: Nezklamala a my, jakožto diváci jsme se mohli důstojně rozloučit s jednou z nejpopulárnějších postav poslední doby. Sbohem, Gregory. Budeš mi chybět. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem si velmi rychle zamilovala, ty "černohumorné" hlášky Dr. House prostě nemají chybu. Jsem moc ráda, že Hugh Laurie konečně dostal roli, v níž naplno uplatní svůj talent i charisma. Navíc několik dílů režíroval producent seriálu Bryan Singer a je to na nich znát, v tom dobrém slova smyslu. ()

Galerie (1 426)

Zajímavosti (1 102)

  • Během prvních dvou sérií pobíral Hugh Laurie (House) 100 tisíc amerických dolarů za epizodu, ve 3. a 4. sérii už to bylo 300 tisíc dolarů a na začátku 5. sezóny se stal se 400 tisíci dolary za jeden díl nejlépe placeným televizním hercem. Od 8. sezóny pobíral 700 tisíc dolarů za epizodu, díky čemuž se stal v té době společně s Ashtonem Kutcherem ze seriálu Dva a půl chlapa  (od r. 2003) nejlépe placeným aktivním hercem. (gogos)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

20.08.2020

Olivia Wilde se poslední roky věnuje spíše režii než hraní, a po úspěchu s filmem Šprtky to chtěj taky se z ní v Hollywoodu stalo horké zboží. Není divu, že si jí tak vyhlédlo studio Sony, jež se jí… (více)

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Academia film Olomouc 2009

Academia film Olomouc 2009

13.03.2009

Od 14. do 19. dubna 2009 budete opět moci „vidět a vědět“. Tak jako každý rok, i letos proběhne v hanácké metropoli festival populárně-vědecké a dokumentární kinematografie. O tom, že AFO není úzce… (více)

Reklama

Reklama